Jouw leven in balans

Meer dan 10 jaar geleden zijn wij begonnen als fysiotherapeuten die graag meer wilden betekenen voor de gezondheid van hun patiënten.

Vandaag hebben we de eerste leefstijlsstudio van Utrecht. Een plek waar we op persoonlijke wijze kunnen werken aan jouw gezonde voedingspatroon, beweging & herstel.

Een luxe leefstijlstudio die compleet is ingericht om jou te helpen aan een leven in balans.

Ons verhaal
is jouw verhaal

Nuchtere mensen die niet in
hypes geloven, maar wel in jou

Wij zijn een groep gezondheidsprofessionals. Nuchtere mensen die niet in hypes geloven, maar wel in jou. In jouw kracht om gezond te leven met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

We zijn begonnen als Fysiotherapeuten die willen bijdragen aan een blijvend gezonder leven. Vandaag de dag beschikken we over een groot aantal specialismen die we inzetten om jouw leven in balans te krijgen.

Freek van der Kolk
Fysiotherapeut

Rik Poldner
Leefstijl coach

Maria Gernler
Trainer Fysiotherapeut i.o.

David Stüssgen
Trainer

Sylvia Reijnen
Yoga docent

Tom Rutten
Trainer

Jessi Fosh
Fysiotherapeut

Floris Stüssgen
Trainer

Sanne Lansink
Holistisch Massage therapeut

Zera Butter
Trainer

Vanou Krikke
Office manager

David Tijnagel
Trainer

Johan Logtenberg
Manueel therapeut, Coach

Jeff Huybrechts
Sport- en ontspanningsmasseur

Liesbeth Meijer
Yoga docent

Esther Hoogerbrug
Fysiotherapeut

Partners in gezondheid

Wij werken samen met vele specialisten in de omgeving Utrecht zoals Musculoskeletale artsen, osteopaten, psychologen, masseurs, yogadocenten en vitaliteitstherapeuten

Samen zetten we ons specialisme integraal in om jouw leven in balans te krijgen.

Leonie Seebregts

Frank Peeters

Dieuwke Knevel

Marieke de klerk

Lizzy Adeler

Vorige slide
Volgende slide

Utrechts eerste leefstijlstudio

Locatie Movelife

Lijsterstraat 3
3514 TA Utrecht

WhatsApp

Ma t/m vr 08:30 – 17:30
030 737 0932

Instagram

Facebook

Faciliteiten voor inspanning &
ontspanning

We ontvangen je op onze gloednieuwe locatie in hartje Utrecht. Een plek waar we op persoonlijke wijze kunnen werken aan jouw voeding, beweging & herstel.

Een leefstijlsstudio die compleet is ingericht om jou te helpen aan een leven in balans. Hier kun jezelf zijn en ongestoord aandacht geven aan je eigen gezondheid.

Het is een plek waar je gezien en gehoord wordt. Een plek waar jij uiteindelijk zegt: Ik kan de hele wereld aan!

Movelife
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen
powered by Google
Marieke De KlerkMarieke De Klerk
19:25 18 Apr 24
Ik heb de fysiotherapie bij Movelife van als heel fijn, kundig en prettig ervaren. Ze namen me als patient mee in hun denkwijze, er werd uitgebreid uitleg en kennis over de klacht en de aanpak gegeven, wat samenvattend gezegd ontzettend fijn is en heel goed aansluit!
Tanika BuijsenTanika Buijsen
08:45 21 Jan 24
Ik heb nog niets gevonden dat vergelijkbaar is met Movelife. Iedereen is supervriendelijk en deskundig, ze doen hun uiterste best om je te helpen. Ze zijn uniek in hun aanpak, die veel holistischer is (lichaam en geest) dan traditionele PT. Ze zijn er echt om je te helpen en pushen nooit dingen. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Grote liefde voor het team.
Peter KemmanPeter Kemman
13:57 12 Jan 24
Prettige mensen; mooie plek met goede voorzieningen en heerlijke koffie!
Vincent DemuynckVincent Demuynck
09:41 08 Sep 23
Wouter van BommelWouter van Bommel
08:02 23 Jun 23
Thomas RuppThomas Rupp
17:04 03 Jan 22
In mijn sportende leven heb ik veel fysiopraktijken- en fitnessstudio’s van binnen gezien. Movelife laat de anderen ver achter zich. Ik hoef nooit meer ergens anders heen. Na een rugblessure heb ik samen met Freek getraind aan herstel en opbouw (personal training). Het heeft mij niet alleen fysiek veel opgeleverd, maar daarnaast ook mentaal heel veel gebracht. Dat maakt Movelife uniek. Zonder te pushen en alleen als je dat wilt, wordt niet alleen aan de op dat moment bestaande klacht of je doel maar ook aan de oorzaak en je leefstijl gewerkt. Zij doen wat zij op hun site beloven. Met een fijn team, in een prettige omgeving. Ik kan het iedereen aanraden. Thomas
Jelle KokJelle Kok
06:09 12 Jun 17
Begin 2017 gestart bij Movelife met als doel om meer grip te krijgen op sporten en resultaten te verhogen. Na een uitgebreide intake gekoppeld aan trainer Robert Ham en die klik was meteen goed! Robert verdiept zich erg in je als persoon en begeleidt je stapsgewijs. Het sterke vind ik dat het niet zijn doel was om in een paar maanden een resultaat te halen, maar om blijvend een verandering teweeg te brengen in lichaam en geest. Nu 5 maanden verder zijn de eerste resultaten erg goed: ik ben ruim 5 kg afgevallen en ik voel me fitter dan ik me in 10 jaar heb gevoeld. Komende maanden ga ik met veel energie door en ik kan iedereen aanraden om te ervaren wat trainen bij Movelife met je kan doen!
Willemijn B71Willemijn B71
19:47 24 May 17
Het is fijn sporten bij Movelife. Door de persoonlijke begeleiding van Robert weet ik nu dat krachttraining goed bij mij past. De kettlebelt is mijn nieuwe vriend geworden! Elke week sta ik bij Movelife op de weegschaal. Daarna nemen we mijn gewicht en mijn lichaamssamenstelling (vet/spier/water) door. Hoewel het langzaam gaat, merk ik dat al het sporten en het goed op mijn voeding letten, resultaat oplevert. Ik ben in januari 2017 begonnen en mijn spiermassa is flink toegenomen.
Robin CoopmansRobin Coopmans
08:10 04 May 17
Begin 2015 ben ik begonnen bij MoveLife. Door mijn drukke studentenleven was ik nogal wat aangekomen en ik besloot hier een punt achter te zetten. Ik besloot MoveLife te benaderen omdat het 1 op 1 principe mij erg aansprak. En dat heeft geholpen! Door de enorme kennis en motivatie van de coaches ben ik mijn doelen gaan bereiken, ik viel af, ik leefde een stuk gezonder en was fit. Dit was echt mijn stok achter de deur. Het voordeel voor mij zijn de persoonlijke contacten die je hebt met de medewerkers, ik vind dit een stuk prettiger dan bijvoorbeeld een grote keten zoals BasicFit of TrainMore. De personal trainingen worden aangepast aan je eigen bewegingsmogelijkheden, krachten en doelen. Waarnaast de groepstrainingen juist iets algemener zijn, maar toch alle spiergroepen bereiken. Naast het sporten wordt er ook tijd besteed aan voeding en lichaamssamenstelling, een van de belangrijkste aspecten als het gaat om afvallen. De begeleiding die hier in wordt gegeven is echt top, je krijgt niet elke keer gerechten die je kan maken, maar je wordt getriggerd om hier zelf over na te denken en mee bezig te zijn (met daarnaast natuurlijk wel hulp van de coaches). Dit zorgt voor het besef krijgen waar je mee bezig bent zonder dat je klakkeloos recepten of diëten gaat volgen.Nu, 2 jaar later, ben ik nog steeds actief bij MoveLife. Er zijn veel (goede) veranderingen geweest zoals een nieuwe locatie en een hoop nieuwe gezichten die klaar staan om hun kennis over dit vakgebied met je te delen.Kortom: zeker een aanrader!
js_loader

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief

Movelife helpt je om fit in de breedste zin van het woord te zijn met een nieuwsbrief die je inspireert over voeding, beweging en herstel.