Small Group Training

Ben je op zoek naar training in klein groepsverband? In onze studio in de wijk Witte Vrouwen bieden wij Small Group Training.

Abonnement of strippenkaart

Daag jezelf uit

Wil jij wél graag de deskundige begeleiding van een personal trainer, maar ook graag met anderen trainen? Kun je net een beetje meer geven met enthousiaste deelnemers om je heen, maar spreken grote onpersoonlijke groepslessen jou niet aan? Dan is onze Small Group Training de training voor jou.

Small group training bij Movelife

Wil je deelnemen aan onze Small Group lessen of meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 7370932 en maak een verblijvende afspraak.

Studio in Utrecht-Oost

Movelife is sinds 2013 gevestigd in Utrecht aan de St. Janshovenstraat 1A. De studio is volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij small group training horen. Zo kun je op je eigen niveau en tempo mee doen met de trainingen.

Onze aanpak

Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht van ervaren trainers! Hierdoor krijg je maximaal resultaat uit je training. Daarnaast werkt samen trainen motiverend, hierdoor kan je net dat stapje extra zetten en bereik je sneller je doel. Onze Small Group Trainingen zijn op ieders niveau uitdagend en je lichaam krijgt een full body workout. Lees meer over de aanpak van onze small group training.

NIEUW: MINDPOWER

Verschillende traingen

WOW - Work out of week

Laat je verrassen! Elke week is er een nieuwe uitdagende work-out. Je krijgt tijdens deze training een full body workout.  We maken gebruik van functional trainingsmateriaal zoals kettlebells, elastieken, ballen, battle ropes en dumbles.

Kracht
Snelheid
Conditie
Mobility
Niveau

Power

Wil je krachtiger worden en meer spierdefinitie realiseren? Dan is onze Power Small Group Training een leuke manier om jezelf uit te dagen. Omdat je in een klein groepje specifieke krachtoefeningen doet werkt dit extra motiverend. 

Kracht
Snelheid
Conditie
Mobility
Niveau

Triple HIIT

Wil je maximaal effect uit je training halen. Dan kies je voor HIIT training. Triple HIIT is een High Intensity Interval Training van 50 minuten. Elke maand starten we met een nieuwe release zodat je elke maand een nieuwe uitdaging hebt. 

 

Kracht
Snelheid
Conditie
Mobility
Niveau

Locatie Studio

Ervaringen van anderen

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Small Group Training

Onze Small Group Trainingen duren 55 minuten. Je start altijd met een uitgebreide warming-up om het lichaam voor te bereiden op fysieke belasting. Wel zo fijn als je de hele dag gezeten hebt of druk bent geweest met werk of kinderen.

Tijdens de training maak je gebruik van een specifieke mobility workout en focus je op je core. Een sterke core helpt je om beter te bewegen. De small group training is opgebouwd uit verschillende circuits waarin allerlei oefeningen achter elkaar worden gedaan. Hierin worden kracht oefeningen afgewisseld met conditie oefeningen. 

De oefeningen zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in trainingsleer en zijn in zwaarte, op jouw niveau, aan te passen. We zorgen voor de nodige motivatie en stimulatie om alles uit je training te halen. We letten erop dat de oefeningen goed worden uitgevoerd en dat je op de juiste manier adem haalt.

Omdat we alleen met kleine groepen trainen kunnen we ook tijdens een Small Group Training iedereen de juist aandacht geven. Zo maakt het samen trainen in een kleine groep sporten uitdagend, gezellig en super effectief!

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl