Fysiotherapie en
meer

Voor een (chronische) klacht kun je bij ons terecht bij een van onze fysiotherapeuten. Wij geloven in een actief herstel van je lichaam en verlenen daarom net wat meer dan ‘gewone’ fysiotherapie. Onze therapeuten zijn niet alleen fysiotherapeut maar ook gezondheidsprofessionals en hanteren een integrale aanpak. Dat betekent dat we niet alleen je probleem aanpakken, maar ook de oorzaak. 

Plan een consult

Krijg inzicht in wat je klacht veroorzaakt en een advies in hoe je dit verder aan kunt pakken. Is er een therapeutische interventie nodig dan behandelen we je.

Aandacht voor voeding,
beweging en herstel

Onze therapeuten zijn niet alleen fysiotherapeut maar tevens ook gezondheidsprofessionals en hanteren een integrale aanpak. Dat betekent dat we niet alleen je probleem aanpakken, maar ook de oorzaak. We kijken daarbij naar het lichaam in zijn geheel en wat jij ermee doet. Dus hoe je eet, sommige voedingsmiddelen werken gewrichtspijnen in de hand, hoe je slaapt, denk aan je houding en/of je matras en hoe je beweegt.

Een verkeerde lichaamshouding of een onvolledige communicatie tussen bepaalde spieren kan er voor zorgen dat je jarenlang onnodig met klachten loopt. Als leefstijlstudio en fysiotherapie in Utrecht behandelen we bij Movelife het complete plaatje.

Fysiotherapie is meer dan
een behandelmethode

Wanneer je door een blessure niet meer goed kan bewegen of vanwege een chronische aandoening op een therapeutische manier in beweging moet blijven is het goed dat er fysiotherapie is.

Wij geloven in actief herstel van ons lichaam en verlenen daarom net wat meer dan ‘gewone’ fysiotherapie. Doordat we bij onze fysiotherapeutische behandelingen kijken naar de combinatie van voeding, training, coaching en fysiotherapie zijn wij in staat iedereen aan een betere kwaliteit van leven te helpen.

Naast de reguliere fysiotherapie kan je bij ons ook terecht voor:

Dit is wat onze klanten
met ons bereiken

'Het was even ‘doortaaien’ maar wat heeft het mij al veel opgeleverd. De rode wijn werd ingeruild voor rode biet. Ik eet nu drie keer per dag en verder niet. Ik heb meer spieren en vooral: Ik ben negen kilo lichter en mijn bloedwaardes zijn ok. Geen bloeddrukmedicatie én geen antidepressiva meer. Jippie! Professionele begeleiding op gebied van fysiotherapie, voeding, bewegen en herstel bij MoveLife Utrecht. Aanrader dus!'
- Tilly
'Ik ben 4x per week bij Movelife te vinden en dat is vooral omdat ik me er helemaal op mijn gemak voel. Er is volop persoonlijke aandacht, interesse en professionele begeleiding. Of dat nu met een boksles is of met fysiotherapie; de mensen van Movelife maken het verschil met elke andere sportschool. Zij zorgen ervoor dat ik het beste uit mezelf wil halen (ook met voeding en herstel). Met hun heb ik daar ook echt grote stappen in gemaakt. '
- Jorien
'Naar aanleiding van een blessure is Freek vanaf 2012 mijn persoonlijk begeleider. Nog steeds train ik met veel plezier en resultaat bij Movelife. Als je aan de slag wilt met een blessure, maar zeker ook je levensstijl dan zijn de trainers bij Movelife de deskundigen, de motivatoren, de beulen, de stimulatoren en betrokken coaches die je het beste uit jezelf laten halen.'
- Guust
Vorige slide
Volgende slide

Wordt fysiotherapie vergoed
door de zorgverzekeraar?

Wij hebben ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars aan te gaan voor fysiotherapie. Hierdoor hebben we meer tijd en aandacht voor jou als patiënt. Vaak zit fysiotherapie wel in je aanvullende verzekering en in dat geval is het mogelijk om (deels) fysiotherapie vergoed te krijgen.

Een consult van 30 minuten kost 45 euro. Een intake van 1 uur kost 55 euro. 

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief

Movelife helpt je om fit in de breedste zin van het woord te zijn met een nieuwsbrief die je inspireert over voeding, beweging en herstel.