Werken bij movelife

Meer sporten en een gezondere levensstijl is waar vele naar streven. Wij bieden persoonlijke begeleiding voor mensen die nét die extra kennis en motivatie nodig hebben om hun doel te bereiken. Voor mensen die op fysiek maar ook mentaal vlak willen verbeteren. 

Join the movement

Als dynamisch en jong bedrijf zijn wij constant op zoek naar gemotiveerde trainers en coaches! Werk jij graag met mensen en krijg je energie om ze te begeleiden naar een gezond en vitaler leven? Reageer op onze vacature(s) of stuur een open sollicitatie

Het veranderen van iemand zijn levensstijl en gezondheid is een duurzaam proces dat de volledige aandacht vereist. Verandering begint van binnen. Met een energieke en motiverende houding veranderen wij levens, maak nu deel uit van deze movement! 

Duurzaam

Movelife staat voor een integrale en daarmee duurzame aanpak. Wij geloven in het adaptief en zelf herstellend vermogen van het lichaam. Snel resultaat is niet altijd het beste resultaat. 

Passie

Passie voor het helpen van mensen naar een verbeterde versie van zichzelf. Dat is de drive waarmee we elke dag opstaan en van waaruit we ons concept willen uitdragen.

Persoonlijk

Movelife gelooft in een persoonlijke aanpak naar haar klanten toe. Omdat elk persoon anders is, kiezen we niet voor een standaard aanpak. 

Vacature(s)

Movelife Utrecht Oost:

Functie: Allround Personal Trainer (Fysiotherapeut)

Functieomschrijving:

Als Personal trainer heb je ervaring met het geven van training aan zowel individuen als groepen. Je bent in staat om clienten naar een hoger niveau te brengen door persoonlijke trainingsprogramma’s te maken waarbij je integraal kan denken. Je helpt je client bij het bepalen van zijn of haar doelen door de juiste kwalitatieve trainingen te verzorgen, het voedingspatroon te optimaliseren en te zorgen voor de juiste balans in arbeid en rust. Daarnaast kan je leuke uitdagende small group trainingen verzorgen waarbij het geven persoonlijk corrigeren van groot belang is. Je hebt affiniteit met het coachen van mensen naar hun trainingsdoel.

Termijn, werkdagen en tijden:

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die in ieder geval  twee avonden en een ochtend beschikbaar is. In eerste instantie gaat het om 15 uur per week wat bij goed functioneren kan groeien naar een full-time baan!

Honorarium:

Als trainer ben je in loondienst met een marktconform salaris en een bonusregeling. Bij goed functioneren is uitbreiding van uren en beloning bespreekbaar.

Movelife Leidsche Rijn

Functie: Allround (Small) Group Instructeur

Functieomschrijving:

Als Small Group Instructeur heb je ervaring met het geven van training aan groepen. Je bent in staat een uitdagende les uit te werken en te geven waarbij het persoonlijk corrigeren van groot belang is. Je hebt affiniteit met het coachen van mensen naar hun trainingsdoel.

Termijn, werkdagen en tijden:

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die in ieder geval op twee avonden en een weekenddag  beschikbaar is. In eerste instantie gaat het om 6 – 8 uur per week wat bij goed functioneren kan groeien.

Honorarium:

Zowel freelance als loondienst mogelijk met een marktconform salaris. Bij goed functioneren is uitbreiding van uren en beloning bespreekbaar.

Ervaringen van anderen

Sollicitatie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.