Werken bij Movelife

Gezondheid gaat verder dan sporten, verantwoord eten, geen blessures hebben en niet ziek zijn. Gezondheid is in balans zijn. Zowel mentaal als fysiek. Ligt jouw passie bij het begeleiden van mensen naar een gezond en vitaler leven? Houd je van een uitdaging op het gebied van leefstijl en blessureherstel?

Dan zoeken wij JOU!

Wie zijn wij?

Movelife is al jarenlang een begrip in Utrecht. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten en is energiek, verbindend en motiverend. Op een innovatieve, no-nonsense manier houden wij ons bezig met leefstijlbegeleiding. Centraal staat het veranderen van iemands levensstijl en gezondheid; een duurzaam proces dat aandacht vereist. Gedragsverandering is het grote doel in elk traject. We kijken daarbij naar verschillende levensgebieden en geloven in het zelfherstellend vermogen van het lichaam. We werken met een actieve benadering en maken gebruik van vasten, ijsbaden en rust.

Wie ben jij?

 • Je bent een afgestudeerd fysiotherapeut die verder kijkt dan alleen fysiotherapie. Vaardigheden als dry needling en manipulaties zet je enkel in waar nodig. 
 • Een sportieveling met een gezonde levensstijl. 
 • Iemand die enthousiast op zoek gaat naar de meest optimale levensstijl van een klant waarbij je in staat bent een trainingsmix van uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit en coördinatie aan te bieden. 
 • Je gelooft in pure voeding en in de kracht van vasten. Ervaring is een pre. –  Je bent in staat om iemand te coachen en ervoor te zorgen dat de klant je niet meer nodig heeft. 
 • Je hebt een no-nonsense houding en probeert voor alles wat je doet evidentie te vinden.

Wat bieden wij?

Per direct zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Onze voorkeur gaat uit naar een  fysiotherapeut / personal trainer die de ambitie heeft om bij ons door te groeien.

 • Een jong, enthousiast en sportief team   
 • Een interne opleiding 
 • Een salaris passend bij je functie
 • Budget voor zelfontwikkeling 
 • Veel leuke (sportieve) team activiteiten
 • Fantastische koffie

Sollicitatie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl