Werken bij movelife

Meer sporten en een gezondere levensstijl is waar vele naar streven. Wij bieden persoonlijke begeleiding voor mensen die nét die extra kennis en motivatie nodig hebben om hun doel te bereiken. Voor mensen die op fysiek maar ook mentaal vlak willen verbeteren. 

Join the movement

Als dynamisch en jong bedrijf zijn wij constant op zoek naar gemotiveerde trainers en coaches! Werk jij graag met mensen en krijg je energie om ze te begeleiden naar een gezond en vitaler leven? Reageer op onze vacature(s) of stuur een open sollicitatie

Het veranderen van iemand zijn levensstijl en gezondheid is een duurzaam proces dat de volledige aandacht vereist. Verandering begint van binnen. Met een energieke en motiverende houding veranderen wij levens, maak nu deel uit van deze movement! 

Duurzaam

Movelife staat voor een integrale en daarmee duurzame aanpak. Wij geloven in het adaptief en zelf herstellend vermogen van het lichaam. Snel resultaat is niet altijd het beste resultaat. 

Passie

Passie voor het helpen van mensen naar een verbeterde versie van zichzelf. Dat is de drive waarmee we elke dag opstaan en van waaruit we ons concept willen uitdragen.

Persoonlijk

Movelife gelooft in een persoonlijke aanpak naar haar klanten toe. Omdat elk persoon anders is, kiezen we niet voor een standaard aanpak. 

Vacature(s)

Health Coach / Fysiotherapeut

 

Wij zijn per 1 oktober 2020 op zoek naar een nieuwe collega die op dinsdagavond, woensdagavond en zaterdagochtend beschikbaar is.

Movelife staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. We bieden oplossingen om leefstijl en vitaliteit te optimaliseren.

Als Health Coach ben je verantwoordelijk voor het maken en geven van (kleine) groepstrainingen waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht en uitdaging. Je bent in staat deelnemers te corrigeren op houding en uitvoering en hebt een motiverende manier van lesgeven.  In een één-op-één setting kun je uitdagende personal training verzorgen.

Je draagt een gezonde en duurzame leefstijl uit door zelf sportief te zijn, gezonde (voedings) keuzes te maken en je leven in balans te hebben.

Je hebt affiniteit en/of kennis en ervaring in voedingscoaching en/of leefstijlcoaching.

Een opleiding in CIOS en/of fysiotherapie oefentherapie mensendieck of iets soortgelijks is een pré.

Ervaringen van anderen

Sollicitatie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl