Werken bij movelife

Meer sporten en een gezondere levensstijl is waar vele naar streven. Wij bieden persoonlijke begeleiding voor mensen die nét die extra kennis en motivatie nodig hebben om hun doel te bereiken. Voor mensen die op fysiek maar ook mentaal vlak willen verbeteren. 

Join the movement

Als dynamisch en jong bedrijf zijn wij constant op zoek naar gemotiveerde trainers en coaches! Werk jij graag met mensen en krijg je energie om ze te begeleiden naar een gezond en vitaler leven? Reageer op onze vacature(s) of stuur een open sollicitatie

Het veranderen van iemand zijn levensstijl en gezondheid is een duurzaam proces dat de volledige aandacht vereist. Verandering begint van binnen. Met een energieke en motiverende houding veranderen wij levens, maak nu deel uit van deze movement! 

Duurzaam

Movelife staat voor een integrale en daarmee duurzame aanpak. Wij geloven in het adaptief en zelf herstellend vermogen van het lichaam. Snel resultaat is niet altijd het beste resultaat. 

Passie

Passie voor het helpen van mensen naar een verbeterde versie van zichzelf. Dat is de drive waarmee we elke dag opstaan en van waaruit we ons concept willen uitdragen.

Persoonlijk

Movelife gelooft in een persoonlijke aanpak naar haar klanten toe. Omdat elk persoon anders is, kiezen we niet voor een standaard aanpak. 

Vacature(s)

 

Op dit moment hebben we geen vacature. 

Als je denkt dat je een aanvulling bent op ons concept en je erg gemotiveerd bent om mensen beter te maken kan je altijd een open sollicitatie doen.

 

 

 

Ervaringen van anderen

Sollicitatie

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Heb je vragen, stel ze gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden. We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Movelife Leidsche Rijn
Pablo Picassostraat 216
3544 NX Utrecht
Leidscherijn@movelife.nl
Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl