Vitaal ondernemerschap

Als ondernemer sta je aan het roer en bepaal jij de koers. Wij helpen je koers te bepalen voor vitaal ondernemerschap. Samen maken we een plan om optimaal te kunnen excelleren en een voorbeeld te zijn voor je omgeving.

Gas geven door op tijd bij te tanken

Goed dat je aan je eigen gezondheid wilt werken. Deze is ten slotte veel waard. Als ondernemer sta je aan het roer en bepaal jij de koers. Voor je eigen bedrijf, voor je klanten, voor de mensen waarmee je samenwerkt en/of ook voor je personeel. Maar sta je ook aan het roer van je eigen mentale en fysieke gezondheid. Uit onderzoek blijkt dat bij veel ondernemers hun eigen gezondheid vaak op de laatste plaats komt. Lange dagen maken, altijd gas geven en presteren zijn geen uitzondering in het leven van ondernemers. 

Met het doel voor ogen maken we samen een plan

Movelife neemt het roer van je over als het gaat over jouw mentale en fysieke gezondheid. Wij bepalen samen de nieuwe koers voor jou als persoon. Je bent ten slotte meer dan alleen ondernemer. We kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. We maken samen een plan om je gezondheid naar een hoger plan te brengen. Wil je gas kunnen blijven geven, dan moet je auto ook naar de garage voor een apk. Zo werkt het ook met je kostbaarste bezit: je lichaam.

Coaching en trainingstraject

Je wordt gekoppeld aan je eigen leefcoach. Hij/zij blijft gedurende het hele plan aan jou gekoppeld om mee te sparren, bij te stellen of om gewoon datgene te doen wat je gezondheid ten goede komt.

Kies voor één van onze zakelijke oplossingen voor persoonlijke optimalisatie en duurzame inzetbaarheid:

Maak een afspraak. Door een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we er snel achter komen of onze aanpak bij je past.

Vitaal APK

Kort programma

lang programma

Ervaringen van andere ondernemers

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl