Verbeter je sportprestaties​

Ben je goed op weg jouw sportieve doelen te behalen, maar heb het gevoel dat je ondanks al je inzet niet meer afvalt,  sterker of fitter wordt? Zorg dan dat je door de juiste verandering  van training, voeding en mentaliteit het plateau doorbreekt zodat jouw weer eindresultaat in zicht komt.

Verder, sneller, sterker

Dat je tijdens je trainings- of transformatieperiode in een dip terecht komt is heel gewoon. Ga met ons aan de slag en doorbreek dit plateau. Samen met je personal trainer kijk je kritisch naar jezelf en je trainings- en voedingsschema. En ook naar je rust en herstel. Hoe komt het dat die laatste kilo’s zo moeizaam eraf gaan? Of waarom het niet lukt krachtiger of sneller te worden.

We gaan variëren met trainingen en voeding om je lichaam wakker te schudden en een nieuwe impuls te geven. Dit doen we door middel van

Locatie Leidsche Rijn en Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Leidsche Rijn en in Utrecht-Oost. De studio’s zijn volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij persoonlijke begeleiding en small group training horen.

Wil jij jouw sportprestaties verbeteren? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie.

Personal training

Onder begeleiding van een personal trainer behaal je maximaal resultaat in minder tijd. Je personal trainer kijkt op welke trainingsprikkels jouw lichaam optimaal reageert om je doel te bereiken. Lees meer over personal training

Small Group Training

Wil je maximaal effect uit je training halen. Dan kies je voor HIIT training. Triple HIIT is een High Intensity Interval Training van 50 minuten. 

Voedingsbegeleiding

Vaak valt op voeding nog veel winst te behalen. Sportvasten, intermitting fasting zijn methodes die we onder begeleiding kunnen toepassen om jouw vetverbranding stimuleren en je stofwisseling hoog te houden. 

Wil jij meer uit je training halen?

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met onze personal trainer en coach aan de slag en:

  • Leer wat voor jouw de juiste trainingsprikkel is en hoe je hiermee kunt variëren
  • Verhoog je energieniveau en heb minder last van dipjes gedurende de dag
  • Leer hoe je door middel van het juiste voedingspatroon je vetverbranding en stofwisseling hoog kunt houden
  • Houdt duurinspanningen langer volhouden
  • Herstel sneller na je training

Wil je meer weten over hoe jij je sportprestaties kunt verbeteren? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Meten is weten!

Meten is weten! Als je vooruit wil moet je eerste weten waar je nu staat. Een gedegen intake met wetenschappelijk onderbouwde testen zorgen ervoor dat we je startniveau bepalen. De resultaten van deze testen vormen de basis van het trainingsprogramma. Door de testen te herhalen meten we je vooruitgang en bepalen we of we op de goede weg zijn.

 

Testimonials

Heb je vragen, stel ze gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden. We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Movelife Leidsche Rijn
Pablo Picassostraat 216
3544 NX Utrecht
Leidscherijn@movelife.nl
Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl