Verbeter je sportprestaties​

Ben je goed op weg jouw sportieve doelen te behalen, maar heb het gevoel dat je ondanks al je inzet niet meer afvalt,  sterker of fitter wordt? Zorg dan dat je door de juiste verandering  van training, voeding en mentaliteit het plateau doorbreekt zodat jouw weer eindresultaat in zicht komt.

Verder, sneller, sterker

Dat je tijdens je trainings- of transformatieperiode in een dip terecht komt is heel gewoon. Ga met ons aan de slag en doorbreek dit plateau. Samen met je personal trainer kijk je kritisch naar jezelf en je trainings- en voedingsschema. En ook naar je rust en herstel. Hoe komt het dat die laatste kilo’s zo moeizaam eraf gaan? Of waarom het niet lukt krachtiger of sneller te worden.

We gaan variëren met trainingen en voeding om je lichaam wakker te schudden en een nieuwe impuls te geven. Dit doen we door middel van

Studio in Utrecht-Oost

Movelife is sinds 2013 gevestigd in Utrecht aan de St. Janshovenstraat 1A. De studio’s zijn volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij persoonlijke begeleiding en small group training horen.

Wil jij jouw sportprestaties verbeteren? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie.

Personal training

Onder begeleiding van een personal trainer behaal je maximaal resultaat in minder tijd. Je personal trainer kijkt op welke trainingsprikkels jouw lichaam optimaal reageert om je doel te bereiken. Lees meer over personal training

Small Group Training

Wil je maximaal effect uit je training halen. Dan kies je voor HIIT training. Triple HIIT is een High Intensity Interval Training van 50 minuten. 

Voedingsbegeleiding

Vaak valt op voeding nog veel winst te behalen. Sportvasten, intermittent fasting zijn methodes die we onder begeleiding kunnen toepassen om jouw vetverbranding te stimuleren en je stofwisseling hoog te houden. 

Wil jij meer uit je training halen?

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met onze personal trainer en coach aan de slag en:

Wil je meer weten over hoe jij je sportprestaties kunt verbeteren? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Meten is weten!

Meten is weten! Als je vooruit wil moet je eerste weten waar je nu staat. Een gedegen intake met wetenschappelijk onderbouwde testen zorgen ervoor dat we je startniveau bepalen. De resultaten van deze testen vormen de basis van het trainingsprogramma. Door de testen te herhalen meten we je vooruitgang en bepalen we of we op de goede weg zijn.

 

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl