CAPACITY & ENDURANCE

Optimize your cardio power!

Train in een groep van 6 deelnemers op basis van je eigen hartslagzone om je conditie en duurvermogen te verbeteren. 

Optimize your cardio

In dit tien weekse programma gaan we je leren hoe je je cardio-receptoire conditie kunt verbeteren door te trainen op hartslag. We starten met een kick-off waarin we uitleg geven over de inhoud van het programma en we doen een inspanningstest. Vervolgens ga je acht weken trainen volgens het schema wat wij voor je maken, hiervan zijn twee trainingen bij ons en een training doe je zelfstandig. Van ons krijg je een hartslagmeter te leen. Omdat je op hartslag traint kan iedereen mee doen, ongeacht je niveau.

Bereik je sportieve doelen

Duurvermogen opbouwen doe je door slim te trainen. Je hartslagzone is doorslaggevend. Na het 10 weken programma Capacitiy & Endurance, waarbij er twee test momenten zijn en 8 weken van training zitten:

Wil je starten met Capacity & Endurance of  meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Locatie Utrecht-Oost

Het trainingsprogramma Capacity & Endurance kun je volgen in onze locatie Utrecht Oost gelegen aan de St. Janshovenstraat 1A.

10 weken programma € 530,-

Dit is hoe het programma werkt:

Start

Start met een persoonlijke inspanningstest. Stel jouw doel vast samen met je personal trainer. 100% inzet = 100% resultaat

get motivated

2 x per week train je in een vaste groep deelnemers met dezelfde mindset. Zo blijf je gefocused en hou je elkaar gemotiveerd.

Train slim, gebruik een hartslagmeter

Leer goed trainen en ademhalen. Met behulp van onze Polar® hartslagmeters blijf je in de juiste trainingszone.

Verleg je grenzen

Door constante bio-feedback (meting) zoek je je grenzen op en verleggen we die samen.

Leer actief te ontspannen

Ook tijdens inspanning kun je met behulp van de juiste ademhaling en focus in ontspanning komen.

Natraject

Aan het eind van het trainingsprogramma evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met een personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

CAPACITY & ENDURANCE

Verbeter je sportprestaties en investeer in jezelf. Dan krijg je gedurende 10 weken:

De kosten van het Capacity & Endurance programma bedragen € 530,– 

Kom in contact

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in het Capacity & Endurance programma van 10 weken. Wij nemen dan snel contact op om je vragen te beantwoorden of om een afspraak in te plannen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl