Een gezond en sterk lichaam in 12 weken

Fitter, slanker, sterker

TransVorm is een leefstijl programma in groepsverband. In een groep van zes personen doorloop je in 12 weken het al jaren bewezen programma. Door de duidelijke structuur en opbouw hebben veel deelnemers blijvend resultaat behaald. Als naslag werk ontvang je het TransVorm E-book
Lees de ervaringen van andere deelnemers.

Dit bereik je met TransVorm:

Start  met ons TransVorm programma en word slanker, fitter en sterker!  

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak. 

Locatie Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Utrecht-Oost waar je het leefstijlprogramma TransVorm kunt volgen.  We hebben een kleinschalige studio met functioneel trainingsmateriaal.

Transformatie Traject

Vooraf kijken we naar de mogelijkheden van je lichaam. Aanleg en bouw zijn bepalend voor de fysieke veranderingen en het haalbare resultaat. 100% inzet = 100% resultaat.  Bekijk de 3 fases van  TRANSVORM

We trainen 3 keer in de week met elkaar. Tijdens het traject krijg je inzicht in gezonde voeding, training, ontspanning en leefstijl. Daarnaast maken we je vaste eet- en gedragspatronen zichtbaar en vervolgens passen we deze waar nodig aan.

Natraject

Aan het eind van deze drie maanden evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met je personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

Leefstijlprogramma TRANSVORM

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met de Transvorm groep aan de slag en krijg gedurende 12 weken:

De kosten van TransVorm bedragen € 799,- voor de hele termijn van 12 weken. 

Start op 19 januari 2022

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsafspraak. Start je vervolgens met het TransVorm programma, dan ontvang je van ons een inschrijfformulier. 

De 3 fases van TRANSVORM

Fase 1 De basis

Een goed fundament bestaat uit voldoende belastbaarheid en een juiste calorie inname. Om dit te bereiken wordt een voedingsanalyse gemaakt op jouw voedingsdagboek. Deze houd je de eerste 4 weken van het programma nauwkeurig bij. De trainingen zijn gericht om je belastbaarheid op een goed niveau te krijgen, de aandacht ligt tijdens de trainingen op het aanleren van bewegingen/ oefeningen, conditie verbeteren, juist gebruik van ademhaling maar ook om je kennis te verbreden.

Fase 2 verbranden

Nu gaat het pas echt beginnen. Je bent klaar om het lichaam zwaarder te gaan belasten en uit te dagen om zich aan te passen aan verschillende training – en voedingsprikkels. Je krijgt van je personal trainer voedingsrichtlijnen en weekmenu’s met de juiste verhoudingen macronutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten). Het doel is om het lichaam een 2 weken de tijd te geven om zich aan te passen aan de prikkels om vervolgens weer van prikkel te veranderen. Hierdoor wordt de metabole flexibiliteit getraind en ga je meer verbranden.

Stap 3 Consolideren

De laatste weken staan in teken van duurzaamheid, hoe kun je voor jezelf de verwachte/behaalde resultaten op langere termijn vasthouden? Welke leefstijl heb je nodig om het resultaat vast te houden? Hoe ga je om met terugvalmomenten? Er wordt in deze fase gewerkt met intermittent fasting en daarnaast moet je deels je eigen ‘’nieuwe voeding’’ vormgeven. Tijdens de laatste training zal de eindmeting plaatsvinden​

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl