TransVorm Outdoor Editie

Terug van vakantie en ben je eraan toe om in je eigen gezondheid te investeren? Dan is TransVorm Outdoor Editie wat voor jou! We gaan begin september van start met een groep van maximaal 8 deelnemers. Gedurende 8 weken gaan we met deze groep twee keer per week buiten trainen (om fysiek sterker te worden), ademhalingsoefeningen doen (om je immuunsysteem te boosten), online voedingsbegeleiding geven (om je metabolisme te prikkelen) en vooral heel veel plezier beleven. Wil jij ook in de nazomer van 2020 structuur in het sporten, onder professionele begeleiding trainen en topfit worden? Meld je dan snel aan voor ons leefstijl programma TransVorm Outdoor Editie.

Meld je nu aan en ontvang een eigen sportshirt in jouw maat bij de eerste training

Bedankt voor je interesse in Movelife

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl