SPORTVASTEN

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler

Make the switch

Sportvasten is een unieke methode om je sportprestaties een nieuwe impuls te geven. Daarnaast is sportvasten een leefstijl methode om je lichaam effectief vet te laten verbranden.

Deze methode wordt veel toegepast in de topsportwereld. Duuratleten gebruiken deze methode om ervoor te zorgen dat hun uithoudingsvermogen in korte tijd blijvend toeneemt. Maar ook explosieve sporters hebben baat bij het sportvasten. Zij herstellen sneller na het sporten en hebben minder kans op blessures.  Lees de ervaringen van andere deelnemers.

Bereik je sportieve doelen

Het gemiddelde afslankresultaat bij sportvasten ligt voor vrouwen op de 2 tot 4 kilo en voor mannen op 4 tot 6 kilo. Bij sportvasten is echter het gewichtsverlies niet het hoofddoel, het is een programma waarbij je in korte tijd bepaalde sportieve doelen kan bereiken. Na het sportvasten:

Wil je starten met sportvasten of  meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Locatie Leidsche Rijn en Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Leidsche Rijn en in Utrecht-Oost waar je het trainingsprogramma Sportvasten kunt volgen. De studio’s zijn volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij persoonlijke begeleiding en personal training horen.

8 weken programma € 800,-

Kies je bij het sportvasten voor een persoonlijk begeleidingstraject dan leggen we eerst de basis met Prepare for the switch. Gedurende 4 weken gaan we je basis conditie verhogen en je lichaam voorbereiden op het doen van de 10-daagse sportvastenkuur. 

Dan ben je klaar voor Make the switch. Je doet onder begeleiding de 10-daagse sportvastenkuur om je lichaam de oerprikkel te geven om van suiker naar vetverbranding te switchen.

De laatste drie weken gaan we samen werken aan Keep the switch: Hoe houd jij je lichaam getraind om in de vetverbrandingstand te blijven?

10-daagse sportvastenkuur € 259,-

Voor sporters of mensen die al bewust met hun leefstijl bezig zijn en veel discipline hebben is het mogelijk om meteen de 10-daagse kuur te doen. Je krijgt een nulmeting en we gaan een inspanningstest doen om te bepalen in welke zone je moet gaan trainen tijdens de kuur. Deze testen herhalen we aan het einde van het traject weer om te meten wat de resultaten zijn.

Natraject

Aan het eind van het trainingsprogramma of de kuur evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met je personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

SPORTVASTEN

Verbeter je sportprestaties en investeer in jezelf. Dan krijg je gedurende 8 weken:

De kosten van het Sportvasten trainingsprogramma bedragen €800,– 

De kosten van de 10-daagse Sportvastenkuur​ bedragen €259,-.

Kom in contact

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in het Sportvasten programma van 8 weken of alleen de 10-daagse kuur wilt doen. Wij nemen dan snel contact op om je vragen te beantwoorden of om een afspraak in te plannen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

De 3 fases van Sportvasten

Stap 1 Prepare for the switch

Voordat je een sportvastenkuur kunt doen, moeten je lichaam en geest voldoende voorbereid zijn. De eerste stap is om je voedingspatroon te optimaliseren en te zorgen dat je ‘fit’ genoeg bent. Samen met je coach ga je zorgen dat de voorwaarden optimaal zijn. Deze fase wordt ondersteunt met speciaal ontwikkelde voedingssupplementen.

Stap 2 Make the switch

In deze fase ga je de 10 daagse sportvastenkuur doen. De sportvastenkuur stimuleert het maken van de metabole switch door het toepassen van specifieke aanpassingen in je voeding in combinatie met sporten. Dit zorgt voor een gelijktijdige afname van de suikervoorraden in het lichaam en in je spieren, waardoor deze steeds meer moeten overgaan op het verbranden van vet. De speciaal ontwikkelde voedingssupplementen uit het startpakket zorgen voor de benodigde extra stimulans om de metabole switch snel en effectief te kunnen maken.​

Stap 3 Keep the switch

Na de sportvastenkuur maak je samen met je coach een plan om de effecten van de kuur zo goed mogelijk te behouden. Je leert bepaalde “trucjes” om je leefstijl zo aan te passen dat je in de vetverbrandingsstand blijft staan. Daarnaast krijg je duidelijke richtlijnen voor je voedingspatroon. Deze fase wordt ondersteunt met speciaal ontwikkelde voedingssupplementen.

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl