Small group training Utrecht-Oost

Ga de fysieke uitdaging aan met Movelife Small Group Training in Utrecht. Lekker actief sporten onder begeleiding van een fysiotherapeutische geschoolde personal trainer.

Wil jij een Small group training volgend in Utrecht?

Lijkt het je wel wat om tijdens een gezellige trainingssessie, waar vooral het woord ‘fun’ centraal staat, in een uurtje zo’n 800 kCal te verbanden? Small group training in Utrecht is dan vast en zeker iets voor jou. Op gezette tijden kom je bij ons in de studio en ga je elke keer de uitdaging aan. Ondanks dat de gezelligheid op nummer een staat, geven we je geen kans er een theekransje van te maken. Je staat voortdurend onder intensieve begeleiding van een van onze trainers waardoor je ook werkelijk binnen korte tijd zichtbare resultaten boekt. Zo zal je door de opbouw van conditie gaan merken dat je lichaamshouding aan verandering onderhevig is. Zelfs al ben je nog maar een of twee weken onderweg, je zal merken dat je plots die te nauwe broek weer makkelijk dicht krijgt.

Waarom kiezen voor small group training?

Zelfstandig trainen vergt een behoorlijke zelfdiscipline. Je bent eigenlijk continu met jezelf bezig en hebt, afgezien van de veranderingen in je eigen lichaam, geen referentiepunten. Juist voor die mensen die wel van een vriendschappelijke competiviteit houden en graag extra begeleiding willen, is de small group training in Utrecht een uitkomst. De invulling van onze trainingssessie is elke keer anders en bestaat uit conditionele duurtraining en spierversterkende oefeningen. Het enige steeds terugkerende is de warming-up. Daarnaast zijn alle oefeningen die we je laten uitvoeren, afgestemd op jouw gezondheid en lichamelijke conditie. Niet voor niets sta je bij Movelife onder begeleiding van HBO opgeleide fysiotherapeuten.

Voor wie is small group training het meest geschikt

Small group training in Utrecht is speciaal voor diegenen die:
– behoefte hebben aan persoonlijke en/of fysiotherapeutische begeleiding tijdens het sporten
– senioren die graag op een verantwoorde manier aan hun conditie werken
– wanneer je genezend bent van een blessure
– voor mensen die nog nooit eerder gesport hebben
– voor iedereen die graag gezellig in groepsverband traint.

Doordat je binnen in de groep allemaal afzonderlijk op je eigen niveau bezig bent en elke trainingssessie weer anders is, is groepsfitness bij Movelife, bovenal een sociaal gebeuren waarbij je tevens je lichaam een groot plezier doet.
De door ons op fysiotherapie gebaseerde werkwijze vind je alleen bij Movelife. Bij ons maak je kennis met een op maat ontwikkeld trainingsprogramma waarvan de oefeningen zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de trainingsleer. Bij Movelife weet je zeker dat je veilig traint en je je doelen behaalt. Al onze coaches zijn HBO opgeleid op gebied van fysiotherapie en hebben ervaring met het sportleven. Hetzij uit eigen ervaring, hetzij als begeleider van een sporter. Ze weten dus exact wat je doormaakt als je het even niet meer ziet zitten. Small group training in Utrecht is een manier van sporten die extra stimulerend werkt omdat je met meerdere mensen tegelijk aan je workout werkt. Hierdoor kan je soms net dat stapje extra zetten waardoor je sneller je doel bereikt.

Movelife brengt beweging in je leven

Omdat ieder mens anders is, de een heeft te maken met lichamelijke gesteldheid en een ander met de leeftijd, stellen we het, ook voor small group training in Utrecht, verplicht dat je een intake volgt. Dit is niet alleen om je sportieve niveau te bepalen, maar pas wanneer onze trainers weten waar jouw capaciteiten liggen kunnen zij pas onze stelling ‘jouw doel is ons doel’ waarmaken. Hiervoor stellen we ook hoge eisen aan onszelf. Om die reden werken wij: – uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten als personal trainer
– zijn al onze coaches goed onderlegd in diverse afzonderlijke takken van topsport
– met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
– alleen op afspraak zodat jij te allen tijde de volledige aandacht krijgt.

Contact en informatie

Wil je meer weten over small group training in Utrecht of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via het contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek met je persoonlijke small group coach is geheel vrijblijvend.

Quinoa Salade

Tip: ook lekker als avondmaaltijd met een stuk gegrilde kipfilet erbij. Ingrediënten (2 personen): 50 gram quinoa 2 handjes bevroren doperwtjes 1,5 bosuitjes een stuk

Lees meer »

Fysiotherapie in Utrecht

Fysiotherapie Utrecht oost Fysiotherapie in Utrecht. Movelife, resultaatgerichte Oefentherapie door fysiotherapeuten uit de sportwereld. Ook voor Dry Needling en Medical Taping   Fysiotherapie volgen in

Lees meer »

Personal trainer Utrecht

Fit en gezond blijven, dat willen we allemaal, maar wat doe jij eigenlijk om dat voor elkaar te krijgen? Jouw personal trainer in Utrecht staat voor je klaar bij

Lees meer »

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl