Small Group Training Utrecht

Small Group Training
in Utrecht

Wil je de deskundige begeleiding van een personal trainer en leefstijlcoach en wil je op gezette tijden fysiek uitgedaagd worden in klein groepsverband? Small Group Training is dan zeker iets voor jou.

Je gaat een uur actief aan de slag onder begeleiding van een gekwalificeerde personal trainer en leefstijlcoach. De trainingen kun je zo vaak in de week volgen als je wilt en zijn voor elk niveau geschikt. De oefeningen zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in trainingsleer en zijn in zwaarte, op jouw niveau, aan te passen.  Door het volgen van Small Group Training zul je snel resultaat bereiken op verschillende vlakken. Zo verbrand je tijdens een Small Group Training gemiddeld 800 kCal! Door het gebruik van veel kracht en explosieve oefeningen word je sterker en zul je veranderingen in je lichaam merken. Je spieren worden meer zichtbaar en je lichaamshouding veranderd. De trainingen zijn daarnaast erg leuk, omdat je in een groepje traint. Dit werkt extra stimulerend: je kunt net dat stapje extra zetten, waardoor je sneller resultaat bereikt.

Voordat je kan starten met Small Group Training willen wij graag weten wat je niveau is om dit te bepalen is een intake vereist.

Vanaf € 12,-

Neem contact op!

Nieuw bij Movelife!
Triple HIIT: Dé 55 minuten durende High Intensity Interval Training.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail