Small group training Leidsche Rijn

Ben je op zoek naar Small Group Training in Leidsche Rijn dan zit je bij Movelife goed! Goed trainen onder deskundige begeleiding is voor ons een must in elke leefstijl. Samen trainen is gezellig en werkt motiverend. Onze Small Group Trainingen zijn uitdagend en het lichaam wordt in zijn geheel getraind.

 

Wat is Small Group Training bij Movelife?

Movelife staat voor kwalitatieve begeleiding en aandacht bij leefstijlverbetering en optimalisatie. Fysiek trainen is onderdeel van een gezonde leefstijl. Samen trainen in een kleine groep maakt het sporten uitdagend, gezellig en zelfs ontspannend.

Onze Small Group Trainingen duren 50 minuten en zijn op een onderbouwde manier opgebouwd. Zo starten we altijd met een uitgebreide warming-up om het lichaam voor te bereiden op fysieke belasting. Wel zo fijn als je de hele dag gezeten hebt of druk bent geweest met werk of kinderen. We maken gebruik van een specifieke mobility workout en focussen op de core. Een sterke core helpt je om beter te bewegen. De training is daarna opgebouwd uit verschillende circuits waarin allerlei oefeningen achter elkaar worden gedaan. Hierin worden kracht oefeningen afgewisseld met conditie oefeningen. Onze trainers zorgen voor de nodige motivatie en stimulatie om alles uit de training te halen. Daarbij zijn ze gefocusseerd op het goed uitvoeren van de oefeningen en ademhaling. Omdat we met kleine groepen werken is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens de training.

 

Strenght & Conditioning

Het doel van de Small Group Training is sterker worden en een betere conditie krijgen. Met de manier van trainen zoals wij dat doen verbrand je calorieën, versterk je je spieren, en ontwikkel je een betere conditie. Zichtbaar resultaat meten we door regelmatig je lichaamssamenstelling te meten. Heb jij het doel om af te vallen, sterker te worden of je fitter te voelen dan werkt het meten van lichaamssamenstelling motiverend. We houden je resultaten bij in je eigen Movelife account. Via de app kun je je resultaten inzien, je lessen boeken in het rooster en zelfs gebruik maken van het voedingsdagboek om meer inzicht te krijgen in je voeding.

 

Waarom kiezen voor Small Group Training?

Zelfstandig trainen vergt een behoorlijke zelfdiscipline. Je bent eigenlijk continu met jezelf bezig en hebt, afgezien van de veranderingen in je eigen lichaam, geen referentiepunten. Juist voor die mensen die wel van een vriendschappelijke competitie houden en graag extra begeleiding willen, is de Small Group Training in Leidsche Rijn een uitkomst.

 

Voor wie is small group training het meest geschikt

Small group training in Leidsche Rijn is speciaal voor diegenen die:

– behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding tijdens het sporten

– graag in een vertrouwde niet bedreigende omgeving sporten

– voor iedereen die graag gezellig in groepsverband traint.

– in combinatie met personal training extra trainingsmomenten wil hebben

– snel resultaat wil voelen

– regelmatig gemeten wil worden

– zijn/haar leefstijl wil verbeteren

Bij ons maak je kennis met een op maat ontwikkeld trainingsprogramma waarvan de oefeningen zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de trainingsleer. Bij Movelife weet je zeker dat je veilig traint en  je je doelen behaalt. Small Group Training in Leidsche Rijn is een manier van sporten die extra stimulerend werkt omdat je met meerdere mensen tegelijk aan je workout werkt. Hierdoor kan je soms net dat stapje extra zetten waardoor je sneller je doel bereikt.

Starten met Small Group Training

Mee doen met onze Small Group Training in Leidsche Rijn vraagt wel om een bepaald instap niveau. Heb je nog nooit aan sport gedaan of ben je net herstellende van een blessure dan is het belangrijk dat wij weten wat je wel en nog niet kunt. Kom vrijblijvend op gesprek voor een kennismaking en samen kijken we wat je instap niveau is. Heb je één of een paar lessen nodig om mee te kunnen doen met de Small Group Training dan hebben we daar een interessant start pakket voor.

Contact en informatie

Wil je meer weten over Small Group Training in Leidsche Rijn of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via het contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Een gezond en sterk lichaam in 12 weken

  • training- en leefstijlprogramma
  • 6 - 8 deelnemers per groep
  • 3 trainingen per week
  • Voedingsrichtlijnen en weekmenu's
  • Leefstijl coaching

Quinoa Salade

Tip: ook lekker als avondmaaltijd met een stuk gegrilde kipfilet erbij. Ingrediënten (2 personen): 50 gram quinoa 2 handjes bevroren doperwtjes 1,5 bosuitjes een stuk

Lees meer »

Afvallen-Utrecht-Oost

In minder dan drie maanden fitter, sterker en vooral slanker met blijvend resultaat. Dankzij twee unieke programma’s die je alleen bij ons aantreft val je

Lees meer »

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Leidsche Rijn
Pablo Picassostraat 216
3544 NX Utrecht
Leidscherijn@movelife.nl
Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl