RESET

Reset is een afslankprogramma van zestien weken gebaseerd op de synergie tussen training, voeding, de juiste voedingssuplementen en coaching. Door de individuele afstemming zorgt het programma op een leerzame en uitdagende manier voor een optimaal resultaat.

Afvallen met RESET

Met ons afslankprogramma RESET word je gedurende de 16 weken intensief begeleid door je personal trainer en leefstijlcoach.

Bereid je voor op een intensieve, maar uitdagende training- en voedingstraject met verbluffend resultaat. Lees de ervaringen van andere deelnemers

Eindresultaat

Samen met je personal trainer werk je naar een haalbaar einddoel toe, een fysieke verandering van je lichaamsvorm, spierspanning, lichaamshouding en vetpercentage. Daarnaast:

Wil jij jouw overtollige kilo’s voorgoed kwijtraken en wil je starten met ons afslankprogramma RESET of meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak.

Locatie Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Utrecht-Oost waar je het afslankprogramma RESET kunt volgen. De studio is volledig ingericht op personal training en coaching. Daarbij sta je nooit met meer dan 2 mensen tegelijk in de trainingszaal te trainen.

Persoonlijk begeleidingstraject

Voordat we aan de slag gaan, brengen we je persoonlijke situatie in kaart. Aanleg en bouw zijn bepalend voor de fysieke veranderingen en het haalbare resultaat. We trainen 3 keer in de week. Daarnaast maken we je vaste eet- en gedragspatronen zichtbaar en vervolgens passen we deze waar nodig aan. 

Ook gaan we op zoek naar jouw intrinsieke motivatie zodat je het na het afslanktraject blijvend volhoudt. Bekijk de 3 fases van ons leefstijl- en trainingsprogramma RESET

Natraject

Aan het eind van deze zestien weken evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met je personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

Afslankprogramma RESET

Durf te veranderen en investeer in jezelf. Dan krijg je gedurende 16 weken:

De kosten van RESET bedragen € 499 per maand

Start nu

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

De 3 fases van RESET

Fase 1 De basis

Bij de intake testen we je helemaal door. We meten je vetpercentage en spierspanning en doen een krachts- en mobiliteitsscreening. Zo weten we hoe het met je mobiliteit gesteld is en hoe je beweegt.

De trainingen zijn gericht om je belastbaarheid op een goed niveau te krijgen. De aandacht ligt tijdens de trainingen op het aanleren van basisbewegingen en het verbeteren van je conditie. Het juist gebruik van je ademhaling is hierbij belangrijk.

Daarnaast houd je in de eerste weken nauwkeurig een voedingsdagboek bij. We maken een voedingsanalyse op jouw voedingsdagboek en stellen een persoonlijk voedingsplan op.

Fase 2 verbranden

Nu gaat het pas echt beginnen. Je bent klaar om het lichaam zwaarder te gaan belasten en uit te dagen om zich aan te passen aan verschillende training – en voedingsprikkels.

Je krijgt van je personal trainer tweewekelijks een persoonlijk voedingsplan met de juiste verhoudingen macronutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten).

Het doel is om het lichaam een 2 weken de tijd te geven om zich aan te passen aan de prikkels om vervolgens weer van prikkel te veranderen. Hierdoor wordt de metabole flexibiliteit getraind en ga je meer verbranden.

Stap 3 Consolideren

De laatste weken staan in teken van duurzaamheid, hoe kun je voor jezelf de verwachte/behaalde resultaten op langere termijn vasthouden?

Welke leefstijl heb je nodig om het resultaat vast te houden? Hoe ga je om met terugvalmomenten? Hoe moet je je eigen voedingsplan opstellen?

Samen met je personal trainer en leefstijlcoach maak je een plan.

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl