RELOAD

Reload is een leefstijl – en trainingsprogramma bedoeld voor mensen die meer energie willen hebben en al lange tijd het gevoel hebben in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid te zitten. Het individuele traject van zestien weken is gericht op het vergroten van de vitaliteit. Dit heeft betrekking op mentale veerkracht en fysieke belastbaarheid.

Meer energie

Met ons programma Reload werken we in 16 weken toe naar een leefstijl waarbij je je weer veerkrachtig voelt. Een belangrijk onderdeel van dit programma is om opnieuw prioriteiten te leren stellen. Lees de ervaringen van andere deelnemers.

Eindresultaat

Samen met je personal trainer werk je naar een gezonde levensstijl die vol te houden is.

Wil je starten met ons programma RELOAD of meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Locatie Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Utrecht-Oost waar je het programma RELOAD kunt volgen. De studio is volledig ingericht op personal training en coaching. Daarbij sta je nooit met meer dan 2 mensen tegelijk in de trainingszaal te trainen.

Persoonlijk begeleidingstraject

Bij aanvang van het programma doen we een uitgebreide nulmeting. Je hebt 2 keer in de week een afspraak met jouw persoonlijke trainer en coach. Tevens zal je volgens onze richtlijnen voedingsadvies krijgen.

Naast fysieke training en gezonde voeding is gedragsverandering van groot belang om niet terug te vallen in oude patronen.  Om resultaat te behalen is het van belang dat je tijd vrij maakt om de richtlijnen te kunnen volhouden.

Het is een intensief programma waarin je op een leuke en actieve manier je leefstijl aanpakt en naar je eigen hand zet. Bekijk de 3 fases van onze integrale aanpak

Natraject

Aan het eind van deze vier maanden evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met je personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

Leefstijlprogramma RELOAD

Voel je weer energiek en fit en investeer in jezelf. Dan krijg je gedurende 16 weken:

De kosten van RELOAD bedragen € 499 per maand.

Start nu

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

De 3 fases van RELOAD

Fase 1 De basis

Voordat we aan de slag gaan, brengen we je persoonlijke situatie in kaart. De trainingen zijn gericht om je belastbaarheid op een goed niveau te krijgen. De aandacht ligt tijdens de trainingen op het aanleren van basisbewegingen en het verbeteren van je conditie. Het juist gebruik van je ademhaling is hierbij belangrijk. Daarnaast ga je met je personal trainer aan de slag om inzicht krijgen waarom jouw batterij continue leeg is. Door beter te begrijpen waar je op leeg loopt kan er sneller een verandering in je leefstijl aangebracht worden om meer energie te krijgen. Je start met een aantal huiswerkopdrachten.

Fase 2 doorzetten

Regelmatig trainen zorgt voor het vergroten van je uithoudingsvermogen. We maken gebruik van oefeningen of trainingsvormen waarbij je contact kunt maken met je levensenergie, een diepgelegen oerkracht die misschien lange tijd geen ruimte heeft gekregen om te stromen.

Stap 3 Blijven doen

Eenmaal geleerd is het een kwestie van blijven doen. Het doel is dat je leert om te signaleren als de accu weer leeg aan het lopen is. Wat doe je dan? We gaan aan de slag met het vormgeven van jou leefstijl om ervoor te zorgen dat je in je eigen kracht blijft staan.

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl