RELOAD

Reload is een leefstijl – en trainingsprogramma bedoeld voor mensen die meer energie willen hebben en al lange tijd het gevoel hebben in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid te zitten. Het individuele traject van zestien weken is gericht op het vergroten van de vitaliteit. Dit heeft betrekking op mentale veerkracht en fysieke belastbaarheid.

Meer energie

Met ons programma Reload werken we in 16 weken toe naar een leefstijl waarbij je je weer veerkrachtig voelt. Een belangrijk onderdeel van dit programma is om opnieuw prioriteiten te leren stellen. Lees de ervaringen van andere deelnemers.

Eindresultaat

Samen met je personal trainer werk je naar een gezonde levensstijl die vol te houden is.

 • Je krijgt een betere uithoudingsvermogen en een fitter lichaam.
 • Je ontdekt jouw flow waar je je goed bij voelt.
 • Je leert wat voor jou geschikte voedingsmiddelen zijn.
 • Je leert om te gaan met terugval momenten en tijdig bij te sturen.
 • Je krijgt handvatten om je energie te managen.
 • Je krijgt inzicht in hoe je grip houdt op je leven en meer geniet van de kleine dingen.
 • Je leert te luisteren naar je lichaam en hoe je daar sport , voeding en rust daar op aan moet passen.
 • Je creëert balans en eenheid in passie, werk en privé.

Wil je starten met ons programma RELOAD of meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Locatie Leidsche Rijn en Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Leidsche Rijn en in Utrecht-Oost waar je het programma RELOAD kunt volgen. De studio’s zijn volledig ingericht op personal training en coaching. Daarbij sta je nooit met meer dan 2 mensen tegelijk in de trainingszaal te trainen.

Persoonlijk begeleidingstraject

Bij aanvang van het programma doen we een uitgebreide nulmeting. Je hebt 2 keer in de week een afspraak met jouw persoonlijke trainer en coach. Tevens zal je volgens onze richtlijnen voedingsadvies krijgen.

Naast fysieke training en gezonde voeding is gedragsverandering van groot belang om niet terug te vallen in oude patronen.  Om resultaat te behalen is het van belang dat je tijd vrij maakt om de richtlijnen te kunnen volhouden.

Het is een intensief programma waarin je op een leuke en actieve manier je leefstijl aanpakt en naar je eigen hand zet. Bekijk de 3 fases van onze integrale aanpak

Natraject

Aan het eind van deze vier maanden evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met je personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

Leefstijlprogramma RELOAD

Voel je weer energiek en fit en investeer in jezelf. Dan krijg je gedurende 16 weken:

 • Eigen Personal Trainer en Coach
 • Uitgebreide intake
 • 3 keer trainen per week
 • Onbeperkt Small Group Training
 • Coachingsgesprekken
 • Voedingsrichtlijnen
 • Elke week evaluatie- en meetmoment
 • Toegang tot je eigen online profiel
 • Direct starten

De kosten van RELOAD bedragen € 499 per maand.

Start nu

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

De 3 fases van RELOAD

Fase 1 De basis

Voordat we aan de slag gaan, brengen we je persoonlijke situatie in kaart. De trainingen zijn gericht om je belastbaarheid op een goed niveau te krijgen. De aandacht ligt tijdens de trainingen op het aanleren van basisbewegingen en het verbeteren van je conditie. Het juist gebruik van je ademhaling is hierbij belangrijk. Daarnaast ga je met je personal trainer aan de slag om inzicht krijgen waarom jouw batterij continue leeg is. Door beter te begrijpen waar je op leeg loopt kan er sneller een verandering in je leefstijl aangebracht worden om meer energie te krijgen. Je start met een aantal huiswerkopdrachten.

Fase 2 doorzetten

Regelmatig trainen zorgt voor het vergroten van je uithoudingsvermogen. We maken gebruik van oefeningen of trainingsvormen waarbij je contact kunt maken met je levensenergie, een diepgelegen oerkracht die misschien lange tijd geen ruimte heeft gekregen om te stromen.

Stap 3 Blijven doen

Eenmaal geleerd is het een kwestie van blijven doen. Het doel is dat je leert om te signaleren als de accu weer leeg aan het lopen is. Wat doe je dan? We gaan aan de slag met het vormgeven van jou leefstijl om ervoor te zorgen dat je in je eigen kracht blijft staan.

Testimonials

Heb je vragen, stel ze gerust. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden. We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Movelife Leidsche Rijn
Pablo Picassostraat 216
3544 NX Utrecht
Leidscherijn@movelife.nl
Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl