Reload Utrecht

Reload

Reload

Reload is een leefstijl – en trainingsprogramma bedoeld voor mensen die meer energie willen hebben en al lange tijd het gevoel hebben in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid te zitten.

Stap 1

De Start
Inzicht krijgen in wat er aan ten grondslag heeft gelegen dat de accu leeg is. Door beter te begrijpen waar je op leeg loopt kan sneller een verandering aangebracht worden in je leefstijl om meer leegloop te voorkomen. Je start met een aantal huiswerkopdrachten en begint meteen met de orthomoleculaire voedingssupplementen.

Stap 2

Het Contact
Regelmatig trainen zorgt voor het vergroten van je uithoudingsvermogen. We maken gebruik van oefeningen of trainingsvormen waarbij je contact kunt maken met je levensenergie, een diepgelegen oerkracht die misschien lange tijd geen ruimte heeft gekregen om te stromen.

Stap 3

Blijven doen
Eenmaal geleerd is het een kwestie van blijven doen. Het doel is dat je leert om te signaleren als de accu weer leeg aan het lopen is. Wat doe je dan? We gaan aan de slag met het vormgeven van jou leefstijl om ervoor te zorgen dat je in je eigen kracht blijft staan.

Reload volg je bij MoveLife

Misschien herken je het gevoel dat je niet meer goed kunt ontspannen en dat regelmatig de spreekwoordelijke batterij leeg is.
Je hebt het moment bereikt dat je er wat aan wilt gaan doen, maar geen idee hebt hoe je dit aan moet pakken.
Met ons programma Reload werken we in drie maanden toe naar een leefstijl waarbij je je weer veerkrachtig voelt en je batterij niet elke dag helemaal leeg is gelopen.
Om dit resultaat te behalen is het van belang dat je tijd vrij maakt om de richtlijnen te kunnen volhouden. Het herstellen van de energie balans vraagt om de juiste dingen doen en de juiste dingen laten. Dat betekent dat een belangrijk onderdeel van dit programma is om opnieuw prioriteiten te leren stellen. Een daarvan is regelmatige lichaamsbeweging. Je hebt drie keer in de week een afspraak met jouw persoonlijke trainer / coach. Tevens zal je volgens onze richtlijnen voedingsadvies krijgen en is een pakket met orthomoleculaire voedingssupplementen inbegrepen. Naast fysieke training en gezonde voeding gedragsverandering van groot belang om niet terug te vallen in oude patronen. Hiervoor zijn 4 coaching sessies gereserveerd.
Je zult inzichten krijgen in hoe je grip hebt op je leven en hoe je je leefstijl zo in kunt richten dat je de dingen doet die je energie geven.

Wat krijg je gedurende twaalf weken:
• Twee keer per week training van jouw trainer / coach
• 4 coaching sessies
• Voedingsrichtlijnen
• Orthomoleculaire voedingssupplementen om je energiehuishouding te verbeteren
• Toegang tot je eigen online profiel
• Sporten in een luxe omgeving

Wat verwachten wij van jou?
• 12 weken 100% inzet en doorzettingsvermogen

Resultaten:
• Meer energie
• Betere werk – leven balans
• Beter slapen
• Meer zelfvertrouwen
• Handvatten en inzichten voor grip op je leven

€ 599,- per 4 weken

Neem contact op

ActieButton

Maak kennis met Movelife!

Reload is een leefstijl – en trainingsprogramma bedoeld voor mensen die meer energie willen hebben en al lange tijd het gevoel hebben in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid te zitten.

ExtraImage

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail