REHAB

Een (chronische) klacht kan veel impact hebben op je leven. Bij Movelife hebben we veel ervaring in het verhelpen van deze klachten. Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk dat we het lichaam weer leren om al deze spieren op de juiste manier te laten samenwerken. Dit doen we met ons leefstijl- en trainingsprogramma REHAB

Pijnvrij bewegen

Met REHAB leren we het lichaam om alle spieren weer op de juiste manier samen te laten werken. We kijken daarom niet alleen naar je klacht maar naar alle structuren die ermee in verband staan. Daarbij bestrijden we geen symptomen, maar lossen we de oorzaak van het probleem op. Dit alles met het doel om jou optimaal te laten functioneren. Lees de ervaringen van andere deelnemers.

Eindresultaat

Samen met je personal trainer werk je naar een haalbaar einddoel toe. Eindelijk weer pijnvrij hardlopen, zonder zorgen je kind op kunnen tillen of bewegen zonder rugklachten Daarnaast:

Wil jij weer pijnvrij bewegen en starten met ons trainingsprogramma REHAB of wil je meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak.

Locatie Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Utrecht-Oost waar je het trainingsprogramma REHAB kunt volgen. De studio is volledig ingericht op personal training en coaching. Daarbij sta je nooit met meer dan 2 mensen tegelijk in de trainingszaal te trainen.

Persoonlijk begeleidingstraject

Onze integrale werkwijze zorgt ervoor dat we de oorzaak van je probleem grondig aanpakken. Het is daarbij van belang om naar het lichaam in het geheel te kijken. Je lichaam is immers een ingenieus systeem waarin veel spieren samenwerken.

Tijdens het Rehab programma passen we naast de trainingen ook fysiotherapeutische interventies toe zoals dry needling, mobilisaties, triggerpoint therapie of medical taping.

Ook voeding is een essentieel onderdeel om goed te kunnen herstellen. Samen nemen we jouw voedingspatroon onder de loep en kijken waar verbetering mogelijk (of noodzakelijk) is. Bekijk de 3 fases van ons leefstijl- en trainingsprogramma REHAB

Natraject

Aan het eind van het programma evalueren we hoe je verder gaat. Vervolgens kunnen we je blijvend trainen en coachen op een gezonde leefstijl. Met je personal trainer bepaal je dan je nieuwe doelstellingen.

Trainingsprogramma REHAB

Durf te veranderen en investeer in jezelf. Dan krijg je gedurende 10 weken:

De kosten van REHAB zijn € 1200,-*

* deels vergoeding door de zorgverzekering mogelijk afhankelijk van je aanvullende verzekering

Start nu

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

De 3 fases van REHAB

Fase 1

Onderzoeken

Om een goed beeld te krijgen van jouw klacht en de oorzaak hiervan doen we een uitgebreide intake. Onze fysiotherapeut doet een beweeg assessment. Hierin wordt gekeken hoe je spieren samenwerken en waar je kracht of mobiliteit verminderd is. 


Fase 1 vormt de basis voor jouw herstel proces

Fase 2

Behandelen

Wij geloven in een actieve benadering van de klacht. Ons lichaam is immers gemaakt om te bewegen. Samen met je trainer ga je op een gedegen manier aan de slag om de klacht aan te pakken. Hierdoor wordt de oorzaak van de klacht aangepakt en word je sterker en fitter.

 

Fase 2 je word sterker en je klacht verdwijnt!

 

Stap 3

Consolideren

Wij gaan voor een duurzaam resultaat! Belangrijk hierbij is dat je snapt waar je klacht vandaan komt en wat je eraan kan doen om te voorkomen dat deze terug komt. 

 

 

Fase 3 je krijgt controle over je klacht!

 

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl