Quinoa Peer ontbijt

We krijgen regelmatig de vraag wat een goed alternatief is voor brood als ontbijt. Veel mensen komen erachter dat ze het ontbijt liever overslaan, terwijl dat de belangrijkste maaltijd van de dag is. Daarom willen we via onze facebook pagina wat alternatieven aan bieden voor de gebruikelijke broodmaaltijd. Hierbij het eerste recept: Quinoa met peer.

Wat heb je nodig? Quinoa, een peer, handje rozijnen, walnoten, theelepel kaneel en wat honing. Roer alles lekker door elkaar en je hebt een heerlijk gezond en smakelijk ontbijt.

  • Tip 1: NatureCrops heeft voorgekookte quinoa in het assortiment. Binnen 3 minuten is je quinoa klaar, wel zo fijn als je ’s ochtends haast hebt.
  • Tip2: Ook handig: kook wat extra quinoa aan het begin van de week en zet dit in de koelkast. Zo pak je snel wat voor je ontbijt of voor een salade.

Personal trainer Utrecht

Fit en gezond blijven, dat willen we allemaal, maar wat doe jij eigenlijk om dat voor elkaar te krijgen? Jouw personal trainer in Utrecht staat voor je klaar bij

Lees meer »

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl