Personal Training

Woon je in de regio Utrecht of Leidsche Rijn? Wil je deskundige begeleiding van een Personal Trainer en Leefstijl Coach bij het bereiken van jouw doelen

Vanaf € 70,-

Individueel begeleidingstraject

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig steeds voor personal training om gezonder te worden en hun doelen te bereiken. Met één-op-één begeleiding zul je sneller resultaat boeken en train je veel effectiever.

 • Movelife werkt alleen met gediplomeerde en gecertificeerde personal trainers. Bekijk ons team
 • Trainen met een personal trainer is veilig. We houden altijd rekening met jouw lichamelijke omstandigheden.
 • Je werkt met een op maat gemaakt plan
 • Je leert de juiste technieken aan
 • Je trainer is ook jouw coach en zorgt voor de juiste mentale ondersteuning
 • Je leert in een veilige omgeving jouw grenzen op te zoeken.

Wil je meer informatie over personal training, onze tarieven en abonnementsvormen? Vul dan het formulier in of bel direct met   030 7370932 en maak een verblijvende afspraak.

Locatie Leidsche Rijn en Utrecht-Oost

Onze kleinschalige studio’s in Utrecht en Leidsche Rijn bieden een veilige en optimaal uitgeruste omgeving om jouw doel te bereiken. Je staat met maximaal 2 anderen in onze trainingszaal te trainen.

Onze aanpak

Ga je starten met een personal training traject dan vindt er eerst een uitgebreide intake plaats. Hierin worden metingen verricht zodat we weten wat de huidige situatie is en hoe we tot de gewenste situatie komen. Samen stemmen we  jouw doelstelling vast. Jouw fysieke en mentale belastbaarheid is ons startpunt.

Vormen van personal training

Je kunt bij ons op verschillende manieren personal training krijgen. Zo kan je kiezen voor privé training of een duotraining. Personal training in een leefstijl en trainingsprogramma of in combinatie met een small group training. Hoe je ook traint, jij staat centraal.

30-DAGEN-CHALLENGE

 • 3 persoonlijke sessies
 • Onbeperkt small group personal training
 • Persoonlijk 30 dagen voedingsplan
 • Meet- en weegmomenten
 • Leefstijl opdrachten en achtergrondinformatie

Functioneel trainen

De manier waarop we trainen is vooral gericht op functie. Je krijgt voornamelijk functionele oefeningen die de bewegingen uit het dagelijks leven simuleren. Wij vinden het belangrijk dat sporten en bewegen leuk wordt. Daarom zijn onze personal trainingen heel afwisselend en zijn de Small Group Trainingen super uitdagend met een hoge fun-factor. Daarbij maken we gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van conditietraining, intervaltraining en krachttraining.

Personal Coaching

De taak van onze personal trainers is om jou te coachen bij het behalen van je gestelde doelen. Dit doen we door je een spiegel voor te houden. Dat zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Je verandert tenslotte je gehele levensstijl. Daarnaast gaan op zoek naar je intrinsieke motivatie. Wat geeft je voldoening en plezier. Dit vergroot de kans dat je op moeilijke momenten toch volhoudt.

Ervaringen van anderen

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.