Personal Training

Woon je in Utrecht? Wil je deskundige begeleiding van een Personal Trainer en Leefstijl Coach bij het bereiken van jouw doelen

Vanaf € 72,50

Individueel begeleidingstraject

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig steeds voor personal training om gezonder te worden en hun doelen te bereiken. Met één-op-één begeleiding zul je sneller resultaat boeken en train je veel effectiever.

Wil je meer informatie over personal training, onze tarieven en abonnementsvormen? Vul dan het formulier in of bel direct met   030 7370932 en maak een verblijvende afspraak.

Studio in Utrecht-Oost

Onze kleinschalige studio in Utrecht biedt een veilige en optimaal uitgeruste omgeving om jouw doel te bereiken. We beschikken over twee trainingszalen waar voldoende ruimte is om het hele lichaam te trainen. 

Onze aanpak

Ga je starten met een personal training traject dan vindt er eerst een uitgebreide intake plaats. Hierin worden metingen verricht zodat we weten wat de huidige situatie is en hoe we tot de gewenste situatie komen. Samen stemmen we  jouw doelstelling vast. Jouw fysieke en mentale belastbaarheid is ons startpunt.

Vormen van personal training

Je kunt bij ons op verschillende manieren personal training krijgen. Zo kan je kiezen voor privé training of een duotraining. Personal training in een leefstijl en trainingsprogramma of in combinatie met een small group training. Hoe je ook traint, jij staat centraal.

30-DAGEN-CHALLENGE

Functioneel trainen

De manier waarop we trainen is vooral gericht op functie. Je krijgt voornamelijk functionele oefeningen die de bewegingen uit het dagelijks leven simuleren. Wij vinden het belangrijk dat sporten en bewegen leuk wordt. Daarom zijn onze personal trainingen heel afwisselend en zijn de Small Group Trainingen super uitdagend met een hoge fun-factor. Daarbij maken we gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van conditietraining, intervaltraining en krachttraining.

Personal Coaching

De taak van onze personal trainers is om jou te coachen bij het behalen van je gestelde doelen. Dit doen we door je een spiegel voor te houden. Dat zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Je verandert tenslotte je gehele levensstijl. Daarnaast gaan op zoek naar je intrinsieke motivatie. Wat geeft je voldoening en plezier. Dit vergroot de kans dat je op moeilijke momenten toch volhoudt.

Ervaringen van anderen

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl