Pijnvrij bewegen

Wil jij eindelijk weer pijnvrij hardlopen, zonder zorgen je kind op kunnen tillen of bewegen zonder rugklachten!? Ga dan niet voor de quick fix maar voor een goed herstelproces en leer op de juiste manier bewegen. Zorg dat je tijdelijke klachten geen chronisch problemen worden. Laat je leven niet beïnvloeden door blessures en werk aan een gezonder en fitter lichaam en een sterke geest. Investeer in een gezonde levensstijl.

Blessurevrij

Bij Movelife pakken we jouw klachten integraal aan en gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem. We kijken daarom niet alleen naar je klacht maar naar alle structuren die ermee in verband staan. We kijken daarbij naar het lichaam in zijn geheel en wat jij ermee doet.

Wij willen jou graag weer optimaal laten functioneren. Kies voor onze integrale aanpak van ons programma met training, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching.

Een eigen programma volgen kan ook. Samen met je personal trainer stel je een plan op:

Studio in Utrecht-Oost

Movelife is sinds 2013 gevestigd in Utrecht aan de St. Janshovenstraat 1A. De studio’s zijn volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij persoonlijke begeleiding en small group training horen.

Wil jij weer pijnvrij kunnen bewegen? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak.

Leefstijl- en trainingsprogramma 12 weken

Bij onze leefstijl programma’s draait het om de juiste balans tussen training, voeding en suppletie en mentale kracht om je doel te bereiken. 10 weken lang word je intensief begeleid door jouw personal trainer en fysiotherapeut.

Leefstijl- en trainingsprogramma REHAB

REHAB is een persoonlijk begeleidingstraject waarbij we jouw lichaam leren om alle spieren weer op de juiste manier samen te laten werken. Daarmee
bestrijden we geen symptomen, maar lossen we de oorzaak van het probleem op Bekijk ons programma REHAB

Personal training

Een verkeerde lichaamshouding of een onvolledige communicatie tussen bepaalde spieren kan er voor zorgen dat je jarenlang met onnodige klachten loopt. Met onze personal training zorgen we ervoor dat je weer pijnvrij kunt bewegen.  Meer informatie over personal training

Voedingsbegeleiding

Voeding is een essentieel onderdeel om goed te kunnen herstellen. Sommige voedingsmiddelen werken gewrichtspijnen in de hand. Voedingsbegeleiding is daarom onderdeel van onze programma REHAB. Maar kan ook als een los traject gevolgd worden.

Fysiotherapie

Naast onze trainingen passen we ook fysiotherapeutische interventies toe zoals dry needling, mobilisaties, triggerpoint therapie of medical taping. Lees meer over fysiotherapie

Wil jij weer pijnvrij bewegen?

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met onze personal trainer en coach aan de slag en:

Wil je meer weten hoe onze personal trainers jou op een gezonde en duurzame manier laten afvallen, of wil je meer informatie over een van onze andere programma’s? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Fysiotherapie

Naast de reguliere Oefentherapie kan je bij ons eveneens terecht voor:

  • Dry needling
  • Mobilisaties
  • Triggerpoint therapie
  • Medical Taping
  • Medische Training

Wij hebben ervoor gekozen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars, hierdoor hebben we meer tijd en aandacht voor jou als patient. Vaak is het wel zo dat er een deel vergoed kan worden op basis van restitutie. Mochten je klachten van dien aard zijn en tijdens het traject blijken dat we niet verder komen zonder extra medische ondersteuning, dan werken wij tevens samen met een artsen en osteopaten die je indien nodig zal ondersteunen.

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl