Personal training utrecht Utrecht
Personal training onder
fysiotherapeutische begeleiding

Personal training utrecht

Doe mee met het unieke Movelife één-op-één concept. Personal training in Utrecht. Verantwoord trainen onder fysiotherapeutische begeleiding

Personal training volgen in Utrecht?

Movelife, de personal trainers die net dat beetje meer biedt wanneer het gaat om personal training in Utrecht. Je ziet tegenwoordig geen sportschool meer waar ze niet een of meer trainingsprogramma's onder begeleiding van een persoonlijke begeleider aanbieden. Bij de meesten is de personal trainer echter niet meer dan een veredelde fitnesstrainer. Bij Movelife gaat het er echter net even iets anders aan toe. Zo werken wij:
• uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten als personal trainers
• met coaches die eveneens goed onderlegd in diverse afzonderlijke takken van topsport
• met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
• alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

De bij ons op de laatste trainingsprincipes gebaseerde trainingsprogramma's zijn uniek in de regio en vind je alleen bij Movelife. Doordat onze personal trainers allemaal een succesvol HBO opleiding fysiotherapie afgerond hebben, beschikken zij over meer kennis van het menselijk lichaam dan de gemiddelde personal trainer. In slechts twaalf weken laten we je kennismaken met een, speciaal voor jou op maat gemaakt, leefstijlprogramma. Afhankelijk van jou wensen kies je een doel, dat kan afvallen zijn maar ook het verhogen van je weerbaarheid, waarna wij jou de tools aanreiken dit doel te behalen.

Trainen als rode draad

Ondanks dat we natuurlijk een Personal Training studio zijn, staat bij ons het sporten niet voorop. Waar het bij Movelife om draait is dat we je begeleiden naar niet alleen een gezonde en duurzame levensstijl. Wanneer jij besloten hebt om bijvoorbeeld af te vallen heeft het geen zin om met apparaten aan de gang te gaan zolang je ook voedings- en rustpatroon niet wijzigt. De bedoeling is wel dat die kilo's niet meer terugkomen. Daarnaast moet je er ook mentaal voor klaar zijn. Zo maar een, twee, drie het roer van je levensstijl omgooien is niet eenvoudig. Ook je huisgenoten zullen hun support moeten leveren jij moet beseffen dat je het in het begin best wel even taai zult hebben. Hier komt dan de professionaliteit van onze personal training in Utrecht om de hoek kijken. Onze trainers staan je, ongeacht het programma dat je volgt, dag en nacht bij. Op tijden dat de sportschool gesloten is treed de onze 24/7 online coaching via onze app in clubomgeving in werking zodat je altijd een beroep kunt doen op een personal coach.

Meerdere vormen personal training

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende doelstellingen. Wij hebben daarop ingespeeld door meerdere programma's voor personal trainen in Utrecht aan te bieden die aansluiten op de afzonderlijke behoeften.
• Transvorm, voor een strakker lijf, betere conditie en net iets meer kracht in je body.
• Reset, verantwoord afslankprogramma met blijvend resultaat.
• Vitaliteit, verlost je van het lamlendige gevoel bij de wisseling van de seizoenen en geeft je meer energie.
• Sportvasten, door middel van het beïnvloeden van de stofwisseling leren we je lichaam vet in plaats van suikers te verbranden. De gevolgen spreken voor zich.

Welk programma je ook kiest, het zal altijd vooraf gegaan worden door een uitgebreide intake en een voedingsanalyse. Vervolgens maak je zelf een keuze of je een programma drie, zes of twaalf maanden wilt volgen.

Contact en informatie

Wil je meer weten hoe Movelife jouw leven weer in beweging brengt of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek over de ins en outs van personal trainen in Utrecht is geheel vrijblijvend.

Neem contact op!

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail