Personal training Leidsche Rijn

 

Personal Training Leidsche Rijn

 

Voor Personal training in Leidsche Rijn zit je bij Movelife altijd goed. Movelife is een centrum voor leefstijl, training en vitaliteit en heeft momenteel twee vestigingen waarvan de grootste in Leidsche Rijn, gevestigd aan de Pablo Picassostraat. 

Met twee trainingszalen, een intakeruimte, een behandelkamer voor fysiotherapie en een luxe omkleed ruimte waar je kunt douchen is deze locatie van alle gemakken voorzien.

 Vlakbij het treinstation Terwijde en Maximapark hebben we in 2016 de deuren geopend voor alle Leidsche Rijners die onder deskundige begeleiding willen werken aan een optimale fitheid. De studio is volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij persoonlijke begeleiding en personal training horen. Zo kun je gratis voor de deur parkeren, sta je nooit met meer dan 3 mensen tegelijk te trainen (super privé dus). Je kunt gebruik maken van onze luxe douche en krijgt een handdoek van jouw trainer. Zin in een kopje koffie, thee of een proteïne shake na de training? Deze is van het huis en wordt je aangeboden door je trainer.

Het doel van personal training bij Movelife in Leidsche Rijn is dat je volledig persoonlijk begeleid wordt op de voor jouw zo belangrijke doelstellingen. Onze trainer / coaches zijn allemaal integraal geschoold, dat wil zeggen dat ze op verschillende gebieden onderlegd zijn. Van functional training tot voedingsdeskundige. Van fysiotherapie tot lifecoach en orthomoleculair therapeut. Daarnaast werkt het team van Movelife nauw samen met andere specialisten zoals psychologen en Muskuloskeletaal artsen.


Duurzaam resultaat

Wij geloven in een duurzame aanpak waarbij je leert wat voor jou de beste leefstijl is. Geen quick fix dus. Onze aanpak is er volledig op gericht jou de kennis, inzicht en ervaring te geven die je nodig hebt om grip te krijgen over je eigen leefstijl en baas te zijn over je eigen lijf en geest.


Kwaliteit

Ben je op zoek naar personal training in Leidsche Rijn dan is het goed om je te verdiepen in het aanbod. Waar Movelife onderscheidend is ten opzichte van andere aanbieders is dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze medewerkers. Onze selectieprocedure voor trainers en coaches is daarom streng en we bieden ook een intern opleidingstraject om het kennisniveau onder alle medewerkers gelijk te hebben. Bekijk ons team
 

Optimale fitheid heeft veelal te maken met meerdere aspecten in je leven. Fysiek wil je sterk en belastbaar zijn. Daarvoor is de juiste verzorging en onderhoud van doorslaggevend belang. Denk hierbij aan goede voeding, stress reductie en fysieke training. De personal training bij Movelife Leidsche Rijn is erop gericht om je op deze gebieden te begeleiden en te coachen.


Begeleidingstraject

Ga je starten met een personal training traject dan vindt er eerste een uitgebreide intake plaats. Hierin worden metingen verricht en stemmen we samen jouw doelstelling vast. De minimale duur van een personal training traject is drie maanden. Dit is de minimale periode om verschil te maken. Aan het eind van deze drie maanden evalueren we hoe je verder gaat. We kunnen je blijvend blijven coachen op een gezonde leefstijl. Misschien heb je nieuwe doelstellingen waar je dan weer aan wilt werken.


Contact en informatie

Wil je meer weten hoe Movelife jouw leven weer in beweging brengt of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek over de ins en outs van personal training in Leidsche Rijn is geheel vrijblijvend.

Een gezond en sterk lichaam in 12 weken

  • training- en leefstijlprogramma
  • 6 - 8 deelnemers per groep
  • 3 trainingen per week
  • Voedingsrichtlijnen en weekmenu's
  • Leefstijl coaching

Doelen stellen

De maand januari staat voor velen in het teken van voornemens op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We weten ook allemaal dat het volhouden

Lees meer »

Kaneel

Allereerst is het goed om te weten dat 90% van de verkochte kaneel geen echte kaneel is. Het is de goedkope Cassia, een achterneefje van

Lees meer »