Personal trainer Utrecht

Fit en gezond blijven, dat willen we allemaal, maar wat doe jij eigenlijk om dat voor elkaar te krijgen? Jouw personal trainer in Utrecht staat voor je klaar bij Movelife. Jouw doel is ons doel. Onder begeleiding van HBO geschoolde fysiotherapeuten werk je in twaalf weken naar een totaal nieuwe manier van leven. Een die je doet bruisen van energie en je weer happy met jezelf doet voelen. Afhankelijk van het traject dat je volgt leg je de nadruk op een verhoogde weerbaarheid, het verlost worden van overtollige kilo’s of een verbetert gevoel van algeheel welbehagen. Je hebt hiervoor bij Movelife de keuze uit de volgend programma’s:

Transvorm, voor een strakker lijf, betere conditie en net iets meer kracht in je body.

Reset, verantwoord afslankprogramma met blijvend resultaat.

Vitaliteit, verlost je van het lamlendige gevoel bij de wisseling van de seizoenen en geeft je  energie.

Sportvasten, door middel van het beïnvloeden van de stofwisseling leren we je lichaam vet in plaats van suikers te verbranden. De gevolgen spreken voor zich.

Werkwijze personal trainers

De door ons op fysiotherapie gebaseerde werkwijze vind je alleen bij Movelife. Bij ons maak je kennis met een op maat gemaakt leefstijlprogramma dat bestaat uit een gecoachte combinatie van voeding, training en fysiotherapie en krijg je een één-op-één begeleiding zoals je nergens anders aantreft. Zelfs wanneer de studio gesloten is kan je een beroep doen op onze 24/7 online coaching via onze app.

De filosofie achter het trainen met een lifestyle coach

Zonder dat we het zelf in de gaten hebben zijn we continu onderhevig aan gedragsveranderingen. Invloeden vanuit onze werksfeer en de familie- en vriendenkring zijn bepalend voor hoe we ons voelen. Soms brengen deze invloeden stress met zich mee dat zich kan uiten in een gewichtstoename of allerhande fysieke klachten waar geen aanwijsbare reden voor gevonden kan worden. Uit het feit dat je bij ons bent terecht gekomen blijkt dat je vindt dat de tijd is aangebroken hier iets aan te gaan doen. Het is de taak van onze personal trainer in Utrecht om jou te coachen bij het behalen van je gestelde doelen door je een spiegel voor te houden. Soms zal het namelijk echt niet meevallen. Je verandert tenslotte je gehele levensstijl. Een proces wat zich langzaamaan in de loop der jaren heeft voltrokken probeer je eventjes in twaalf weken weer op de rais te krijgen. Onze personal trainers reiken hierin jou de tools aan om de door jezelf gestelde doelen binnen de vastgestelde termijn te halen en je erdoor te slepen als je het even niet meer ziet zitten. De benodigde 100% inzet verwachten we vanzelfsprekend van jou.

Movelife brengt beweging in je leven

Omdat ieder mens anders is hanteren wij uitsluiten op maat gemaakte leefstijlprogramma’s en diensten. Pas dan kunnen onze personal trainers uit Utrecht namelijk onze stelling ‘jouw doel is ons doel’ waarmaken. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij ons bepaalde voorwaarden gesteld. Daarom werken wij:

– uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten als personal trainer

– zijn al onze coaches goed onderlegd in diverse afzonderlijke takken van topsport

– met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort

– alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

Contact en informatie

Wil je meer weten hoe Movelife jouw leven weer in beweging brengt of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek met jouw personal trainer in Utrecht is geheel vrijblijvend.

Rode bieten

De rode biet, ook wel ‘kroot’ genoemd, heeft een heerlijk zoete smaak en is hét wintermedicijn bij uitstek, want boordevol vitaminen en antioxidanten.De rode biet

Lees meer »

Kaneel

Allereerst is het goed om te weten dat 90% van de verkochte kaneel geen echte kaneel is. Het is de goedkope Cassia, een achterneefje van

Lees meer »

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl