Personal Trainer Leidsche Rijn Utrecht

Personal Trainer Leidsche Rijn

Op zoek naar een Personal Trainer in Leidsche Rijn, Terwijde, Vleuten of de Meern. Movelife is gespecialiseerd in Personal Training en werkt met een heel team van Personal Trainers. Met ieder zijn/haar eigen specialisatie.

Als Personal Trainer bij Movelife ben je volledig in dienst van de doelstellig van de klant. Met expertise op het gebied van training, voedingsbegeleiding, coaching en zelfs fysiotherapie is de Personal Trainer in staat jou te persoonlijk te begeleiden naar jou doel.

 

Jouw doel is ons doel. In twaalf weken naar een fitter en gezonder leven met jouw eigen Movelife personal trainer in Leidsche Rijn. Waar je ook voor komt: het verhogen van je weerbaarheid, het kwijtraken van overtollige kilo's of wanneer je gewoon niet meer lekker in je vel zit.

Wij hebben voor jou het geschikte programma:

  • Transvorm, voor een strakker lijf, betere conditie en net iets meer kracht in je body.
  • Reset, verantwoord afslankprogramma met blijvend resultaat.
  • Reload, opladen na een periode van burn-out of gebrek aan energie
  • Vitaliteit, geeft je  energie en inzicht in een duurzame gezonde leefstijl.
  • Sportvasten, door middel van het beïnvloeden van de stofwisseling leren we je lichaam vet in plaats van suikers te verbranden. De gevolgen spreken voor zich.

Naast de standaard programma’s kunnen we ook altijd een op maat gemaakt programma vormgeven dat beter aansluit om jouw wensen en doelstelling.

De werkwijze van onze personal trainers

Jouw personal trainer in Leidsche Rijn laat je kennismaken met een leefstijlprogramma dat bestaat uit voedingsleer, training en fysiotherapie. Om jou de volle aandacht te geven werken we uitsluitend volgens een één-op-één methode en kan je 24/7 gebruik maken van onze online coaching via de app in clubomgeving.

Onze personal trainer in Leidsche Rijn ziet het als zijn taak jou te begeleiden  in het proces naar een betere lichamelijke conditie en kwaliteit van leven. In een periode van, om te beginnen twaalf weken, krijg je de tools aangereikt om je complete levensstijl te veranderen. Humor en gezelligheid staat in dit proces voorop. Voor een bevredigend resultaat is 100% inzet van jouw kant een eerste vereiste.

Contact en informatie

Wil je meer weten hoe Movelife jouw leven weer in beweging brengt of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek met jouw personal trainer in Leidsche Rijn is geheel vrijblijvend.

*Meld je je aan voor personal training in april of mei 2018 dan ontvang je 10% korting op je eerste factuur. Dit geldt alleen voor aanmeldingen op locatie Movelife Leidsche Rijn

Neem contact op!

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail