Personal trainer in Utrecht

Fit en gezond blijven, dat willen we allemaal, maar wat doe jij eigenlijk om dat voor elkaar te krijgen? Jouw personal trainer in Utrecht staat voor je klaar bij Movelife. Jouw doel is ons doel. Onder begeleiding van HBO geschoolde fysiotherapeuten werk je in twaalf weken naar een totaal nieuwe manier van leven. Een die je doet bruisen van energie en je weer happy met jezelf doet voelen. Afhankelijk van het traject dat je volgt leg je de nadruk op een verhoogde weerbaarheid, het verlost worden van overtollige kilo’s of een verbetert gevoel van algeheel welbehagen.

De door ons op fysiotherapie gebaseerde werkwijze vind je alleen bij Movelife. Bij ons maak je kennis met een op maat gemaakt leefstijlprogramma dat bestaat uit een gecoachte combinatie van voeding, training en fysiotherapie en krijg je een één-op-één begeleiding zoals je nergens anders aantreft. Zelfs wanneer de studio gesloten is kan je een beroep doen op onze 24/7 online coaching via onze app.

Zonder dat we het zelf in de gaten hebben zijn we continu onderhevig aan gedragsveranderingen. Invloeden vanuit onze werksfeer en de familie- en vriendenkring zijn bepalend voor hoe we ons voelen. Soms brengen deze invloeden stress met zich mee dat zich kan uiten in een gewichtstoename of allerhande fysieke klachten waar geen aanwijsbare reden voor gevonden kan worden. Uit het feit dat je bij ons bent terecht gekomen blijkt dat je vindt dat de tijd is aangebroken hier iets aan te gaan doen. Het is de taak van onze personal trainer in Utrecht om jou te coachen bij het behalen van je gestelde doelen door je een spiegel voor te houden. Soms zal het namelijk echt niet meevallen. Je verandert tenslotte je gehele levensstijl. Een proces wat zich langzaamaan in de loop der jaren heeft voltrokken probeer je eventjes in twaalf weken weer op de rails te krijgen. Onze personal trainers in Utrecht reiken hierin jou de tools aan om de door jezelf gestelde doelen binnen de vastgestelde termijn te halen en je erdoor te slepen als je het even niet meer ziet zitten. De benodigde 100% inzet verwachten we vanzelfsprekend van jou.

Omdat ieder mens anders is hanteren wij uitsluiten op maat gemaakte leefstijlprogramma’s en diensten. Pas dan kunnen onze personal trainers uit Utrecht namelijk onze stelling ‘jouw doel is ons doel’ waarmaken. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij ons bepaalde voorwaarden gesteld. Daarom werken wij:

  • uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten als personal trainer
  • zijn al onze coaches goed onderlegd in diverse afzonderlijke takken van topsport
  • met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
  • alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

Wil je meer weten hoe Movelife jouw leven weer in beweging brengt of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek met jouw personal trainer in Utrecht is geheel vrijblijvend.