Personal Trainer Utrecht

Personal trainer
in Utrecht

Personal Trainer Utrecht

Tegenwoordig zie je overal personal trainers. Elke sportschool biedt het aan, maar wat is een personal trainer eigenlijk? Er is een duidelijke verschuiving in de markt te zien van fitnessinstructeur naar personal trainer. Dat betekent dat een personal trainer eigenlijk een veredelde fitnessinstructeur is geworden.

Wij hebben de opleiding fysiotherapie succesvol afgerond, waardoor wij meer kennis hebben van het menselijk lichaam en het functioneren daarvan. Wij zijn in staat in de training meer te bieden dan een reguliere personal trainer.

Binnen Movelife bieden wij personal training daarom aan als onderdeel van een traject. Het trainen zal binnen elk traject de rode draad zijn, maar doordat wij ook de andere facetten aanpakken die zorgen voor een gezonde levensstijl, zal het resultaat duurzamer zijn. Als je wilt afvallen, heeft het bijvoorbeeld geen zin om alleen maar te sporten als je voedingspatroon niet optimaal is of wanneer je mentaal er nog niet klaar voor bent.

Personal training bieden wij in verschillende vormen aan. Zo kunt u kiezen voor privé training of een duo-training. Onze trainingen richten zich altijd op het specifieke persoonlijke doel.

Vanaf € 60,-

Neem contact op!

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail