MoveLife Utrecht

Het Movelife Concept
is UNIEK in Utrecht

Over ons

Movelife is een centrum voor leefstijl, training en vitaliteit. Vanuit het collectief gedachtengoed dat steeds meer mensen zich bewust zijn van hun rol en verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid, hebben initiatiefnemers Freek van der Kolk en Rik Poldner de handen ineen geslagen. Zij brengen mensen in beweging om hun levensstijl te optimaliseren. Zowel fysiek als mentaal.
Met hun visie op gezondheid en duurzame leefstijl hebben zij een team van gepassioneerde mensen om zich heen verzameld en verschillende leefstijl- en training programma’s ontwikkeld.

“Door de juiste combinatie van de vier pijlers zijn we in staat om iedereen te helpen naar een gezond en vitaal leven.”

Movelife is; persoonlijke, kwalitatief, duurzaam, betrokken en heeft een integrale aanpak.

Het concept van Movelife is gebaseerd op vier pijlers:

Food

Voedingsadvies op maat
Gezonde voeding is belangrijk om ons lichaam gezond en vitaal te houden. Daarom is voedingsbegeleiding een standaard onderdeel in ons concept. Wij gaan terug naar de basis en leren je wat pure voeding is

Train

Training is de rode draad door elk begeleidingstraject. Beweging zorgt voor enorm veel gezondheidseffecten. Daarom is fysieke training de basis van ons concept.

Coach

Onze coaching richt zich met name op de mentale aspecten van leefstijl - en gedragsverandering. Zo kunnen belemmerende gedachten en overtuigingen worden onderzocht om de gewenste doelen te bereiken.

Fysio

Onze trainers hebben als basis de opleiding fysiotherapie wat maakt dat we allemaal minimaal een HBO werk- en denkniveau hebben.

Ben jij klaar om je levensstijl te optimaliseren? Wij komen graag in contact met je! Je kan zelf al een keuze maken voor een van onze diensten of programma’s. Als je je graag wilt laten adviseren door ons maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Onze werkwijze is als volgt:

Onze diensten

Partners

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail