Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je vaak een gejaagd en onrustig gevoel en wil je meer in je lichaam komen in plaats van in je hoofd? Dan is ons NIEUWE programma MindPower zeker wat voor jou! In een reeks van zes groepssessies leren we je beter om te gaan met stress. Hierbij maken we gebruik van ademtechnieken, lichaamsbeweging en kou. Je ervaart dat je veel meer kunt dan je zelf denkt.

We hebben in de afgelopen jaren ervaren en gezien dat het effect van langdurige stress van grote invloed is op het ontwikkelen of in stand houden van lichamelijke en mentale klachten. Door bepaalde ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en koude training toe te passen, werk je aan je weerbaarheid, veerkracht en stressbestendigheid. Uit wetenschappelijke studies lijken er verbanden te zijn met positieve gezondheidseffecten bij het periodiek doen van ademhalingsoefeningen. Andere studies laten zien dat er positieve gezondheidseffecten te behalen zijn bij een graduele blootstelling aan kou. (Lees meer in deze blog.)

Door het regelmatig herhalen van de aangeleerde routine leer je dagelijkse stress beter te reguleren. Je wordt als het ware stress bestendiger door regelmatige blootstelling aan kou in combinatie met ademhalingsoefeningen.

Alles onder deskundige begeleiding van een gezondheidsdeskundige.

Wekelijks zijn de bijeenkomsten op vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur

Start van de eerstvolgende cursus

Days
Hours
Minutes

Meld je nu aan! Beperkt aantal deelnemers mogelijk.

Door onderstaand formulier in te vullen is jouw aanmelding nog niet definitief. Wij nemen eerst contact met je op voor een korte kennismaking. Vul het formulier in als je interesse hebt om deel te nemen aan de cursus MINDPOWER

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl