Meer energie

Voel je je vaak uitgeblust? Ben je op zoek naar een betere werk-privébalans? Ga dan niet voor de tijdelijke oplossingen, maar zet jezelf op de eerste plaats. Door gezond te eten en je lichaam te trainen, krijg je meer energie en haal je meer uit het leven. Een actieve levensstijl zorgt ervoor dat je verder komt in je leven en dichter bij jezelf staat.

Krijg grip op je leven

Het herstellen van de energie balans vraagt om de juiste dingen doen en de juiste dingen laten en prioriteiten te leren stellen.

Wil jij veranderingen in je leven aanbrengen en investeren in een gezonde levensstijl? Kies voor onze integrale aanpak van ons leefstijlprogramma met training, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching.

Een eigen programma volgen kan ook. Samen met je personal trainer stel je een plan op met personal training, small group training, voedingsbegeleiding en/of leefstijlcoaching.

Locatie Leidsche Rijn en Utrecht-Oost

Movelife heeft een studio in Leidsche Rijn en in Utrecht-Oost. De studio’s zijn volledig voorzien van alle luxe en gemakken die bij persoonlijke begeleiding.

Wil jij jouw energiebalans herstellen en je weer fit en vitaal voelen? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een vrijblijvende afspraak.

Leefstijl – en trainingsprogramma RELOAD

Bij onze leefstijl programma’s draait het om de juiste balans tussen training, voeding en suppletie en mentale kracht om je doel te bereiken.

Het leefstijl- en trainingsprogramma Reload is een intensief en persoonlijk begeleidingstraject. Het individuele traject van 16 weken is gericht op het vergroten van jouw vitaliteit, de mentale veerkracht en fysieke belastbaarheid. Bekijk ons programma RELOAD

Personal training en Small group training

Regelmatig trainen zorgt voor het vergroten van je uithoudingsvermogen. Onze personal trainingen zijn gericht om je belastbaarheid op een goed niveau te krijgen.  Lees meer over onze personal training

Leefstijlcoaching

Met leefstijl coaching gaan we aan de slag met het vormgeven van jou leefstijl. We zorgen ervoor dat je in je eigen kracht blijft staan. Leefstijl coaching is een belangrijk onderdeel van ons programma RELOAD. Maar je kunt ook een apart coachingstraject volgen. lees meer over leefstijl coaching.

Voedingsbegeleiding

Om meer energie te krijgen is een gezond voedingspatroon essentieel. Wij helpen je de juiste keuzes maken zodat je je lichaam weer gaat voeden in plaats van vullen. 

Wil jij je weer fit en energiek voelen?

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met onze personal trainer en coach aan de slag en:

  • Je krijgt een betere uithoudingsvermogen en een fitter lichaam
  • Je ontdekt jouw flow waar je je goed bij voelt
  • Ontdek je wat voor jou geschikte voedingsmiddelen zijn
  • Leer je om te gaan met terugval momenten en tijdig bij te sturen
  • Krijg je handvatten om je energie te managen en grip te krijgen op je agenda en planning
  • Leer je te luisteren naar je lichaam en hoe je daar sport , voeding en rust daar op aan moet passen
  • Creëer je balans en eenheid in passie, werk en privé

Wil je meer weten hoe onze personal trainers jou coachen naar een gezonde levensstijl, of wil je meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Testimonials