Movelife

Sinds 2013 is Movelife gevestigd in Utrecht aan de St. Janshovenstraat 1A. Met een vloer oppervlak van 260 m2 kunnen we ons een kleinschalige studio noemen. Met ons team van paramedisch geschoolde trainers en coaches dragen we bij aan de gezondheid en vitalieteit van de inwoners van Utrecht. 

Movelife Utrecht-Oost

Locatie

St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht

Contactgegevens
Inloggen

Movelife

Wij bieden persoonlijke begeleiding aan iedereen die extra kennis en motivatie nodig heeft om doelen te behalen.

Onze werkwijze is gebaseerd op synergie; problemen verhelpen en doelen bereiken door naar alle relevante vlakken te kijken. Samen met jou gaan onze trainers en coaches op zoek naar de echte oorzaak, zowel fysiek als mentaal. Zo zorgen we voor een gezonder en vitaler leven. Movelife brengt beweging in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Ervaringen van anderen

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl