Persoonlijk leefstijlprogramma

Bij Movelife ga je door middel van een persoonlijk leefstijlprogramma aan de slag met met je algehele gezondheid. Movelife is de eerste leefstijlstudio in Utrecht die verschillende specialiteiten integraal samenbrengt in één aanpak aan de hand van 5 stappen.

12 weken werken aan je gezondheid

Met Movelife ga je minimaal 12 weken werken aan je gezondheid. Of je nu wilt voorkomen dat je ziek wordt, een klacht duurzaam wilt oplossen of jezelf weerbaar wilt maken voor moeilijke tijden.

We pakken het volledige spectrum van jouw gezondheid aan. Beweging, voeding, herstel – het is er allemaal. Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet;

1
2
3
4
5
Plan een gratis intake
We ontvangen je in onze luxe leefstijlstudio in Utrecht. Hier kun je jezelf zijn en je kwetsbaarheden tonen. Het is een plek waar je gezien en gehoord wordt. Daarom starten we graag met een vrijblijvende ontmoeting. We bespreken je doelen, we leggen je meer uit over onze aanpak en jij bekijkt of wij de juiste gezondheidsprofessionals zijn om jou te helpen.
Doe de gezondheidscheck
Om gericht en efficiënt te werken aan de verbetering van je gezondheid moet je eerst weten waar je staat, zowel mentaal als fysiek. Daarom meten we uitvoerig je gezondheid met een wetenschappelijk onderbouwd leefstijl assessment. Dit geeft ons direct inzicht in je gezondheid. Nu kunnen we een leefstijlprogramma op maat maken en is je resultaat meetbaar.
Leefstijlprogramma op maat
We ontwerpen een leefstijlprogramma op maat. Met dit programma vragen wij van jou een minimale investering van 12 weken. Afhankelijk van je doelen en je situatie bestaat je programma uit beweging, voeding en herstel. Het is een kickstart voor je gezondheid.
Wil jij je nieuwe leefstijl vasthouden?
Dan start je doorlopende abonnement op gezondheid. Movelife is vanaf nu de plek waar je iedere week ruimte vindt om gezondheid je prioriteit te maken. Wij zorgen voor blijvende persoonlijke aandacht voor jouw voeding, beweging en herstel.
Periodiek een gezondheidscheck
Je leven staat niet stil, soms heb je meer stress, minder tijd of gebeuren er dingen die impact hebben op je gezondheid. Heb jij een abonnement op gezondheid dan meten wij regelmatig hoe het met je gaat door middel van wetenschappelijk onderbouwde meetinstrumenten.

Werken aan voeding, beweging en herstel

Welkom op onze luxe locatie in hartje Utrecht. Een plek waar we op persoonlijke wijze kunnen werken aan jouw voeding, beweging & herstel. Een leefstijlstudio die compleet is ingericht om jou te helpen aan een leven in balans. Samen met je gezondheidsprofessional doe je periodieke gezondheidscheck-ups om een persoonlijk plan te maken.

Deze methoden kunnen worden ingezet bij het leefstijlprogramma op maat:

Voeding

Herstel

Beweging

Dit is wat onze klanten
met ons bereiken

'In mijn leven heb ik veel fysiotherapiepraktijken en sportscholen van binnen gezien. Movelife laat de anderen ver achter zich. Na een rugblessure heb ik samen met Freek getraind aan herstel en opbouw. Het heeft mij niet alleen fysiek veel opgeleverd, maar ook mentaal heel veel gebracht. Ik hoef nooit meer ergens anders heen.'
- Thomas Rupp

Leefstijl Assessment & leefstijlprogramma

Om gericht en efficiënt te werken aan de verbetering van je gezondheid moet je eerst weten waar je staat, Daarom meten we uitvoerig je gezondheid met een wetenschappelijk onderbouwd Leefstijl Assessment. Dit geeft ons direct inzicht in je gezondheid. Je hebt de keuze uit 3 soorten assessments: A, B en C.

Afhankelijk van jouw doelstelling en de uitkomst van het Leefstijl Assessment adviseren we één van onze leefstijlprogramma’s. Een leefstijlprogramma begint bij 375 euro per 4 weken.

Assessment A (99 euro): doelen stellen, lichaamssamenstelling, bloeddruk, lengte en buikomvang, VO2max test
A
Assessment B (149 euro): hetzelfde als A met daarbij fysiotherapeutisch onderzoek
B
Assessment C (299 euro): hetzelfde als B met daarbij een Firstbeat driedaagse stress- en herstelmeting
C

Klaar om de controle over jouw
gezondheid te nemen?

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief

Movelife helpt je om fit in de breedste zin van het woord te zijn met een nieuwsbrief die je inspireert over voeding, beweging en herstel.