nu aan het lezen: Personal training in Utrecht oost

TERUG
< TERUG

Personal training in Utrecht oost

Doe mee met het unieke Movelife één-op-één concept. Movelife geeft Personal training in Utrecht Oost in de luxe leefstijl studio. Met persoonlijke aandacht voor voeding, beweging én herstel. Hier kun je verantwoord trainen onder fysiotherapeutische begeleiding. 

 

Woon je in Utrecht? Wil je deskundige begeleiding van een Personal Trainer en Leefstijl Coach bij het bereiken van jouw doelen? Start met Personal training in Utrecht oost.

 

Individueel begeleidingstraject

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig steeds voor personal training om gezonder te worden en hun doelen te bereiken. Met één-op-één begeleiding zul je sneller resultaat boeken en train je veel effectiever.

  • Movelife werkt alleen met gediplomeerde en gecertificeerde personal trainers. Bekijk ons team
  • Trainen met een personal trainer is veilig. We houden altijd rekening met jouw lichamelijke omstandigheden.
  • Je werkt met een op maat gemaakt plan
  • Je leert de juiste technieken aan
  • Je trainer is ook jouw coach en zorgt voor de juiste mentale ondersteuning
  • Je leert in een veilige omgeving jouw grenzen op te zoeken.

 

Leefstijl studio in Utrecht Oost

Onze kleinschalige, gloednieuwe studio voor Personal Training in Utrecht Oost biedt een veilige en optimaal uitgeruste omgeving om jouw doel te bereiken. We beschikken over twee trainingszalen waar voldoende ruimte is om het hele lichaam te trainen.

 

Onze aanpak

Ga je starten met een personal training traject dan vindt er eerst een uitgebreide intake plaats. Hierin worden metingen verricht zodat we weten wat de huidige situatie is en hoe we tot de gewenste situatie komen. Samen stemmen we  jouw doelstelling vast. Jouw fysieke en mentale belastbaarheid is ons startpunt.

 

Vormen van personal training

Je kunt bij ons op verschillende manieren personal training krijgen. Zo kan je kiezen voor privé training of een duotraining. Personal training in een leefstijl en trainingsprogramma of in combinatie met een small group training. Hoe je ook traint, jij staat centraal.

 

Wil je meer informatie over personal training in Utrecht Oost, onze tarieven en abonnementsvormen? Vul dan het contactformulier in of bel direct met  030 7370932 en maak een verblijvende afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Movelife helpt je om fit in de breedste zin van het woord te zijn met een nieuwsbrief die je inspireert over voeding, beweging en herstel.