nu aan het lezen: Afvallen Utrecht Oost

TERUG
< TERUG

Afvallen Utrecht Oost

Afvallen in Utrecht Oost kan in minder dan drie maanden. Jij voelt je fitter, sterker en vooral slanker met een blijvend resultaat. Dankzij ons unieke leefstijlprogramma val je op een verantwoorde én duurzame manier af. Duurzaam afslanken houdt in dat je bepaalde serieuze veranderingen moet gaan aanbrengen in je levensstijl. Om dit te bewerkstelligen zal je daarom twaalf weken lang intensief en individueel begeleid worden door jouw personal coach. Wees voorbereid op een intensieve en uitdagende tijd!

 

Movelife is er niet alleen om je af te laten vallen, maar ook om je fitter en vitaler te doen voelen. Movelife richt zich op het spectrum van leefstijl waarin sporten en bewegen een onderdeel vormt van het totaal. Je wordt persoonlijk begeleid in een programma dat gericht is op het verbeteren van jouw gezondheid en leefstijl waardoor je sneller en duurzamer zult afvallen. Daarin zitten ook activiteiten die gericht zijn op ontspanning. Daarnaast biedt Movelife de mogelijkheid tot het krijgen van fysiotherapie, massage, koudetraining, warmtetherapieen kun je er een hele goede kop koffie drinken.

 

Wil jij het graag anders?  Bekijk eens deze video. 

 

Ik wil afvallen in Utrecht Oost, hoe werkt het?

Je zal het al eens meer gehoord en gelezen hebben: voor een duurzaam resultaat waarbij je niet in no-time weer aankomt is een strikte leefstijl noodzakelijk. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook daarna. Wanneer je bij ons komt afvallen in Utrecht krijg je daarom ook een flinke portie voedingsleer van ons mee. En niet alleen dat, we leren je ook op een betere manier ontspannen zodat je sneller gaat verbranden. Na twaalf weken afvallen bij Movelife ben je sowieso zes tot tien kilo lichter, voel je je energieker en fitter en geloof het of niet, je zal ook beter gaan slapen. Om dit te behalen krijg je van ons:

  • twee tot drie trainingen per week, onder begeleiding van een HBO geschoolde personal trainer
  • een gezellige training, individueel of in een groep, waarbij vooral de ‘fun’ hoog in het vaandel staat
  • regelmatig meerdere metingen om je voortgang te monitoren
  • voedingsrichtlijnen en weekmenu’s
  • toegang tot een eigen online profiel
  • je sport in een relaxte luxe omgeving waarin het je aan niets ontbreekt.

 

Het enige wat jij hoeft te doen is je twaalf weken voor de volle 100% inzetten en zorgen dat je ‘s nachts goed aan je rust komt. Je zal zien dat aan het eind van ons programma je niet alleen afgevallen bent, maar tevens een volledige transformatie hebt ondergaan.

 

Movelife laat je duurzaam afvallen

Niemand is er bij gebaat dat je na een periode waarin je alles op alles hebt gezet, je na korte tijd weer begint aan te komen. De vicieuze cirkel van het zogenaamde jojo-effect is niet alleen ongezond voor je lichaam, de psychische gevolgen moet je ook niet onderschatten. De personal trainers van Movelife die je helpen bij het afvallen in Utrecht Oost, zijn daarom niet alleen gedegen onderlegd op fysiek gebied en in voedingsleer, maar beschikken tevens over een flinke portie kennis over de werking van de menselijke geest. Wanneer je te maken hebt met negatieve energieën, afkomstig van buitenaf of van jezelf en deze probeert weg te drukken met (verkeerd) voedsel ben je bij ons ook aan het goede adres.

 

Vakbekwame fysiotherapeutische begeleiding tijdens het afvallen

Je ziet tegenwoordig geen sportschool meer waar ze niet een of meer afvalprogramma’s aanbieden. Bij de meesten is het afvallen helaas vaak niet meer dan een fitnesstraject gericht op kortstondige vetverbranding. Bij Movelife krijg je naast een personal training tevens een flinke portie voedingsleer en leefstijltips mee. Zo werken wij alleen:

  • uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten die je op een verantwoorde manier laten trainen
  • met coaches die eveneens goed onderlegd zijn in diverse afzonderlijke takken van topsport alsmede voedingsleer
  • met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
  • alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

 

Contact en informatie over afvallen in Utrecht Oost bij Movelife

Wil je meer weten hoe je met ons leefstijlprogramma op een gezonde en duurzame manier kan afvallen in Utrecht? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Movelife helpt je om fit in de breedste zin van het woord te zijn met een nieuwsbrief die je inspireert over voeding, beweging en herstel.