nu aan het lezen: Afvallen door Personal Trainer

TERUG
< TERUG

Afvallen door Personal Trainer

Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende programma’s om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Deze twee programma’s zorgen ervoor dat je in minder dan drie maanden fitter, sterker en vooral slanker wordt met blijvend resultaat. Het zijn unieke programma’s, die je alleen bij ons aantreft, waarbij je op een verantwoorde en duurzame manier afvalt. De programma’s waaruit gekozen kan worden, zijn: Reset en TransVorm.

 

Reset

Afvallen door Personal Trainer kan met Reset. Een uitdagende afslankprogramma waarbij alles draait om de perfecte balans tussen training, voeding en suppletie. Duurzaam afvallen of afslanken houdt in dat je bepaalde serieuze veranderingen moet aanbrengen in je levensstijl. Om dit te bewerkstelligen zal één van onze personal coaches jou, twaalf weken lang, individueel begeleiden. Wees voorbereidt op een intensieve, maar vooral uitdagende training. Uiteindelijk wordt iedereen blij van het resultaat.

 

TransVorm

TransVorm is niet alleen ontwikkeld om je af te laten vallen, maar ook om je fitter en vitaler te doen voelen. Het programma doorloop je samen met vijf anderen in een groepje van totaal zes personen. Dit is niet alleen erg gezellig, het maakt het afvallen ook een stuk makkelijker. Eveneens na een periode van twaalf weken, zal je met verbeterd figuur en gezondheid een inspiratie zijn voor je omgeving.

 

Afvallen door Personal Trainer, hoe werkt het?!

Je zal het al eens meer gehoord en gelezen hebben: voor een duurzaam resultaat waarbij je niet in no-time weer aankomt, is een strikte leefstijl noodzakelijk. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook daarna. Wanneer je bij ons komt afvallen, krijg je daarom ook een flinke portie voedingsleer van ons mee. En dat niet alleen; we leren je ook een betere manier ontspannen aan, zodat je stofwisseling sneller gaat verbranden. Na twaalf weken afvallen bij MoveLife ben je hoe dan ook zes tot tien kilo lichter, voel je je energieker en fitter. Bovendien, geloof het of niet, zal je beter gaan slapen. Om dit te behalen, krijg je van ons:

 • twee tot drie trainingen per week, onder begeleiding van een HBO geschoolde personal trainer
 • een gezellige training, individueel of in een groep, waarbij vooral de ‘fun’ hoog in het vaandel staat
 • regelmatig meerdere metingen om je voortgang te monitoren
  voedingsrichtlijnen en weekmenu’s
 • persoonlijke begeleiding buiten de openingstijden
 • toegang tot een eigen online profiel
 • je sport in een relaxte luxe omgeving waarin het je aan niets ontbreekt

Het enige wat jij hoeft te doen is je twaalf weken voor de volle 100% inzetten, acht weken geen alcohol en zorgen dat je ‘s nachts goed aan je rust komt. Je zal zien dat aan het eind van ons programma je niet alleen afgevallen bent, maar tevens een volledige transformatie bent ondergaan.

 

Movelife laat je duurzaam afvallen

Niemand vindt het fijn om na een periode waarin je alles op alles hebt gezet, weer na korte tijd begint aan te komen. De vicieuze cirkel van het zogenaamde jojo-effect is niet alleen ongezond voor je lichaam, maar ook brengt het psychische gevolgen met zich mee. Deze moet je zeker niet onderschatten. De personal trainers van Movelife zijn daarom niet alleen gedegen onderlegd op fysiek gebied en in voedingsleer, maar beschikken ook over een flinke portie kennis over de werking van de menselijke geest. Wanneer je te maken hebt met negatieve energieën, afkomstig van buitenaf of van jezelf en deze probeert weg te drukken met (verkeerd) voedsel, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. In ons dienstenpakket bevindt zich een therapie genaamd mindfulness training, letterlijk vertaald ‘aandachtstraining’. Deze mindfulness training is erop gericht je ‘doe-modus’ om te switchen van een ongezonde naar een gezonde levensstijl. Iets wat voornamelijk bij dwangmatig voedselinname een vrijwel onmisbaar onderdeel is.

 

Fysiotherapeutische begeleiding

Je ziet tegenwoordig geen sportschool meer waar ze niet een of meer afvalprogramma’s aanbieden. Bij de meesten is het afvallen (helaas) vaak niet meer dan een fitness traject gericht op kortstondige vetverbranding. Bij Movelife zijn we in de basis allemaal fysiotherapeuten en krijg je naast een personal training eveneens een flinke portie voedingsleer en leefstijltips mee. Zo werken wij alleen:

 • uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten die je op een verantwoorde manier laten trainen
 • met coaches die eveneens goed onderlegd zijn in diverse afzonderlijke takken van topsport alsmede voedingsleer
 • met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
 • alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

 

Contact en informatie

Wil je meer weten hoe je met ons Reset of TransVorm programma op een gezonde en duurzame manier kan afvallen door Personal Trainer? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staan vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

'Begin 2015 ben ik begonnen bij MoveLife. Door mijn drukke studentenleven was ik nogal wat aangekomen en ik besloot hier een punt achter te zetten. Ik besloot MoveLife te benaderen omdat het 1 op 1 principe mij erg aansprak. En dat heeft geholpen! Door de enorme kennis en motivatie van de coaches ben ik mijn doelen gaan bereiken, ik viel af, ik leefde een stuk gezonder en was fit. Dit was echt mijn stok achter de deur. Het voordeel voor mij zijn de persoonlijke contacten die je hebt met de medewerkers, ik vind dit een stuk prettiger dan bijvoorbeeld een grote keten zoals BasicFit of TrainMore. De personal trainingen worden aangepast aan je eigen bewegingsmogelijkheden, krachten en doelen. Waarnaast de groepstrainingen juist iets algemener zijn, maar toch alle spiergroepen bereiken. Naast het sporten wordt er ook tijd besteed aan voeding en lichaamssamenstelling, een van de belangrijkste aspecten als het gaat om afvallen. De begeleiding die hier in wordt gegeven is echt top, je krijgt niet elke keer gerechten die je kan maken, maar je wordt getriggerd om hier zelf over na te denken en mee bezig te zijn (met daarnaast natuurlijk wel hulp van de coaches). Dit zorgt voor het besef krijgen waar je mee bezig bent zonder dat je klakkeloos recepten of diëten gaat volgen. Nu, 2 jaar later, ben ik nog steeds actief bij MoveLife. Er zijn veel (goede) veranderingen geweest zoals een nieuwe locatie en een hoop nieuwe gezichten die klaar staan om hun kennis over dit vakgebied met je te delen.'

- Robin Coopmans

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Movelife helpt je om fit in de breedste zin van het woord te zijn met een nieuwsbrief die je inspireert over voeding, beweging en herstel.