Movelife bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren!

Movelife is in 2013 ontstaan vanuit de visie om meer te betekenen voor de gezondheid van mensen. Een integrale aanpak in het kader van preventieve zorg.

Na 10 jaar kunnen we wel zeggen dat onze visie door velen gedeeld wordt. Wij bieden een plek waar we op een persoonlijke manier werken aan een gezond voedingspatroon, beweging & herstel. In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Sinds 1 juli 2022 zijn we de eerste leefstijl studio in Utrecht. Een studio die compleet is ingericht om mensen te helpen aan de juiste balans tussen inspanning en ontspanning; een leven in balans.

Kies de workshop die bij je past
Van 18 t/m 23 september vieren we ons jubileum. Doe mee met een van de GRATIS workshops en ervaar onze unieke aanpak. Iedere dag een ander thema, iedere dag een nieuwe workshop. Voor ieder wat wils. Dus schrijf je nu in en kom kennis maken!

We sluiten onze jubileumweek af op zaterdag met een gezonde borrel en verschillende Training Clinics. Kom jij ook proosten en meedoen aan een van onze clinics? En neem gerust een vriend of buurman mee!

Maandag: Vasten als onderdeel van je leefstijl
Dinsdag: Adem & ijs
Woensdag: Holistic Pulsing & Adem en ontspanning
Vrijdag: Holistic Pulsing & Klankreis
Zaterdag: Training Clinics

Vasten | 18.30 - 19.30 uur

We vertellen over de effecten van vasten op jouw gezondheid. Hoe kan je ervoor zorgen dat vasten bijdraagt aan een gezond en fit leven? Ontdek welke methodes voor jou het meest geschikt zijn.

Adem en ijs | 18.30 - 20.00 uur

Wil jij ook leren hoe je met de juiste focus op je ademhaling minutenlang kunt ontspannen in een ijskoud bad? Tijdens onze Workshop Adem & ijs leer je om meer innerlijke balans te krijgen en stress te reguleren. Waag jij ook de sprong?

Holistic Pulsing | 9.00 - 16.00 uur (sessie van 30 min) Holistic Pulsing ervaren? Tijdens de sessie lig je gekleed op je rug, buik of zij op een massagetafel. De behandeling bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. De pulsen varièˆren van minuscuul klein tot groot en ruim, van zacht tot krachtig, en van gelijkmatig tot verrassend. Holistic Pulsing kan ondersteunend zijn bij onder andere onthaasten, bij vermoeidheid, stress en spanning.

Ademhaling en ontspanning | 19.30 - 21.00
Ontdek hoe je door middel van ademhaling meer ontspanning kunt ervaren in je dagelijks leven.Leer over de connectie tussen ademhaling, stress en ontspanning. Jouw manier van ademhalen heeft veel effect op de mate van ontspanning. Je gaat verschillende ademhalingstechnieken leren/ ervaren, zodat je deze ook in je dagelijks leven kunt toepassen en meer in balans komt.

Holistic Pulsing | 9.00 - 16.00 uur (sessie van 30 min)
Holistic Pulsing ervaren? Tijdens de sessie lig je gekleed op je rug, buik of zij op een massagetafel. De behandeling bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. De pulsen varièˆren van minuscuul klein tot groot en ruim, van zacht tot krachtig, en van gelijkmatig tot verrassend. Holistic Pulsing kan ondersteunend zijn bij onder andere onthaasten, bij vermoeidheid, stress en spanning.

Klankreis | 19.30 - 21.00 uur
Wil jij ook alle aanwezige stress loslaten en volledig tot rust komen? Ervaar het effect van de klanken en trillingen van diverse klankschalen. Kom uit je hoofd, geef je over en raak in een diepe ontspanning.

Training Clinics | 13.00 - 15.00 uur (45 minuten)
Daag jezelf uit en doe mee aan een van onze Training Clinics. Je gaat ervaren hoe het is om met een kettlebell te trainen of wat het effect is van functionele training.