Fysiotherapie Utrecht

Movelife fysiotherapie
in Utrecht

Soms is het zo dat je door een blessure niet in beweging kan komen en/of in mindere mate kan bewegen. Ons team van fysiotherapeuten staat voor je klaar om samen met jou je blessure snel te verhelpen en je in beweging te krijgen.

Onze ervaren fysiotherapeuten werken altijd volgens de laatste wetenschappelijke onderbouwingen. Door scherpe diagnostiek zal er altijd een effectief en persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Maatwerk dus. Hierdoor brengen wij u snel weer in beweging!

Actief herstel
Wij geloven in het actieve herstel van ons lichaam en daarom werkt Movelife fysiotherapie zoveel mogelijk vanuit een actieve benadering. Naast de trainingen maken wij gebruik van verschillende interventies welke bijdragen aan een sneller herstel.

Geen verwijzing en alles vergoed
Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hierbij is onze zorg direct toegankelijk. Movelife heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen.

Van patiënt naar optimalisatie van je levensstijl
Naast fysiotherapie bied Movelife programma’s aan welke je naar een hoger niveau helpen. Hierdoor haal je het maximale uit je leven, optimalisatie van je levensstijl! Deze programma’s kan je aansluitend aan je fysiotherapeutisch traject volgen. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je blessures daadwerkelijk niet meer terug komen maar ook dat je het maximale uit het leven haalt. Wil je hier meer informatie over hebben of over de programma’s die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op!

Vergoeding op basis van aanvullende verzekering

Neem contact op!

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail