Doelen stellen

De maand januari staat voor velen in het teken van voornemens op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We weten ook allemaal dat het volhouden van voornemens lastig is. Toch kun je met een aantal makkelijke tools zorgen voor een grotere slagingskans van de voornemens die je je dit jaar stelt.

  • Tip 1: stel jezelf concrete doelen! Zonder een concreet doel is het lastig om ergens naar toe te werken. Werk met het eind voor ogen.
  • Tip 2: schrijf je doelen op! Als je doelen hebt geformuleerd zitten ze nog steeds in je hoofd. Schrijf ze op een vel papier en hang ze desnoods op waar je ze dagelijks kunt zien. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die hun doelen daadwerkelijk opschrijven een veel grotere kans hebben om hun doelen te halen dan mensen die hun doelen niet opschrijven.
  • Tip 3: wees mild voor jezelf! Er worden jaarlijks ontelbaar veel doelen gesteld die onhaalbaar zijn. Wees mild voor jezelf en leg de lat niet te hoog. Des te groter is de kans dat je je doel haalt. Dat zal je motiveren een nieuw doel te formuleren om daar weer vol enthousiasme voor te gaan. Wil je hulp bij het stellen van jouw gezondheidsdoelen dan helpen we je graag.

Wim Hof Methode

  In de workshop komen de volgende onderdelen aan bod:  De ademoefening waarmee Wim Hof wetenschappers versteld deed staan. Een techniek om verzuring van de

Lees meer »