Medische training Utrecht

Medische
Personal Training

Een (chronische) klacht kan veel impact hebben op je leven. Of het nu een nek-, heup-, knie-, schouder- of rugklacht is, het is erg vervelend en niet nodig! Bij Movelife hebben we veel ervaring in het verhelpen van deze klachten. Door onze opleidingen en cursussen hebben wij innovatieve technieken om spectaculaire resultaten te behalen. Dit alles met het doel om jou optimaal te laten functioneren.

Onze integrale werkwijze zorgt ervoor dat we de oorzaak van je probleem grondig aanpakken. Het is daarbij van belang om naar het lichaam in het geheel te kijken. Je lichaam is immers een ingenieus systeem waarin veel spieren samenwerken. Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk dat we het lichaam weer leren om al deze spieren op de juiste manier te laten samenwerken. We kijken daarom niet alleen naar je klacht maar naar alle structuren die ermee in verband staan. Op deze manier bestrijden we geen symptomen, maar lossen we de oorzaak van het probleem op. Stel je voor: eindelijk weer pijnvrij hardlopen, zonder zorgen je kind op kunnen tillen of bewegen zonder rugklachten! Ook voeding is een essentieel onderdeel om goed te kunnen herstellen. Samen nemen we jouw voedingspatroon onder de loep en kijken waar verbetering mogelijk (of noodzakelijk) is. 


Tijdens een traject passen we naast de trainingen ook fysiotherapeutische interventies toe zoals dry needling, mobilisaties, triggerpoint therapie of medical taping. Daarnaast werken wij samen met een orthomaneel arts (mevr. Seebregts) die jou indien nodig kan ondersteunen in het trainingstraject.

Vanaf € 60,-

Neem contact op!

Blijf op de hoogte

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een e-mail