Coach Leidsche Rijn

Zoek jij een coach in Leidsche Rijn?

 

Op zoek naar een gekwalificeerde coach in Leidsche Rijn die ervoor zorgt dat je binnen no time weer goed in je vel komt te zitten? Dan is Movelife dé aangewezen sportschool voor jou. Wij coachen je op een manier zoals je nergens anders in regio aantreft. De op lifecoach gebaseerde combinatie van lifestyle en sporten, zorgt ervoor dat je een hogere stressbestendigheid en een duurzaam gevoel van welbehagen ontwikkelt. Om dit te bereiken werken we bij Movelife met verschillende programma’s. Deze duren elk drie, zes of twaalf maanden en zijn naar believen of noodzaak te verlengen. In deze periode maak je kennis met een lifestyle programma dat een op jou afgestemde combinatie is van voedingsleer, training en eventueel fysiotherapie. Afhankelijk van het programma of dienst die je kiest, train je alleen of in een kleine groep, de zogenaamde small group training. Indien je kiest voor individuele begeleiding kan je rekenen op een volledige één-op-één methode, waarbij je tevens 24/7 een beroep kan doen op onze online coaching via de app.

Onze programma’s en diensten

 

Welk programma je ook kiest, onze coaches kijken altijd naar jou als individu. Om die reden is onze intake dan ook uitgebreider dan die van de meeste sportscholen. Bij ons gaat het erom dat jij je gestelde doel behaalt. Dat kan alleen als onze coach in Leidsche Rijn exact weet welke voedingsmiddelen en soort training jou het feel good gevoel geven.

Transvorm, voor een strakker lijf een verbeterde conditie en net iets meer kracht in je armen en benen.

Reset, verantwoord afslankprogramma met blijvend resultaat.

Vitaliteit, verlost je van het lamlendige gevoel bij de wisseling van de seizoenen en geeft je  weer energie.

Sportvasten, door middel van het beïnvloeden van de stofwisseling leren we je lichaam vet in plaats van suikers te verbranden. De gevolgen spreken voor zich.

Zijn de bovengenoemde programma’s voornamelijk op je fysieke gesteldheid gericht, bij onze diensten gaan we nog een stapje verder door ook je psyche te trainen. Deze diensten kunnen onderdeel zijn van een willekeurig traject, zoals een revalidatie na een ongeluk, leren leven met een chronische ziekte, weer zelfvertrouwen krijgen een emotionele gebeurtenis of wanneer je vindt dat de tijd aangebroken is je minder mee te laten slepen door invloeden uit je omgeving.

Personal Training, individuele of duo training als onderdeel van een traject naar een specifiek persoonlijk doel.

Small Group Training, op gezette tijden ga je in een kleine groep jouw eigen fysieke uitdagingen aan.

Mindfullness, gericht op het ontwikkelen van je bewustzijn. Verander je toekomst door te stoppen met het je laten beïnvloeden door je verleden.

Life Coaching, voor het bereiken van een optimale leefstijl is het je coach die je erop attendeert dat onbewuste gedragingen een goede gezondheid in de weg staan. Met life coaching helpen we je deze  ingesleten gedragspatronen om te switchen naar gezond gedrag.

Medische Training, al dan niet chronisch kunnen lichamelijke klachten een grote belemmering zijn in je dagelijkse leven. Volgens ons is dat niet nodig.Kom en ervaar het zelf.

Fysiotherapie, met een verantwoorde fysiotherapeutische training genees je sneller en blijf je langer mobiel wanneer je moet leren leven met een chronische aandoening. Onze personal coach in Leidsche Rijn is tevens HBO opgeleid fysiotherapeut.

De Movelife coach brengt beweging in je leven

Omdat ieder mens anders is hanteren wij uitsluitend met op maat gemaakte leefstijlprogramma’s en diensten. Pas met een op jou afgestemd programma kan onze coach in Leidsche Rijn de stelling ‘jouw doel is ons doel’ waarmaken. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij ook onszelf aan strenge regels onderworpen. Zo werken we bij Movelife:

– uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten als personal trainer

– zijn al onze coaches eveneens goed onderlegd in diverse afzonderlijke takken van topsport

– met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een bloed en/of genentest tot de mogelijkheid behoort

– alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

Contact en informatie

Wil je meer weten hoe de Movelife coach jouw leven weer in beweging brengt of meer informatie over een van onze andere diensten? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek met jouw coach in Leidsche Rijn is geheel vrijblijvend.

Een gezond en sterk lichaam in 12 weken

  • training- en leefstijlprogramma
  • 6 - 8 deelnemers per groep
  • 3 trainingen per week
  • Voedingsrichtlijnen en weekmenu's
  • Leefstijl coaching

Kettlebell training

Een kettlebell, in het Russisch girya, is een gietijzeren gewicht dat er uitziet als een kanonskogel met een handvat eraan. De kettlebell word al eeuwen

Lees meer »

Fysiotherapie in Utrecht

Fysiotherapie Utrecht oost Fysiotherapie in Utrecht. Movelife, resultaatgerichte Oefentherapie door fysiotherapeuten uit de sportwereld. Ook voor Dry Needling en Medical Taping   Fysiotherapie volgen in

Lees meer »

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Leidsche Rijn
Pablo Picassostraat 216
3544 NX Utrecht
Leidscherijn@movelife.nl
Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl