Anti-aging, verjong jezelf

Wil jij het proces van veroudering afremmen. Kies voor een duurzame aanpak. Kies voor een leefstijl die bij je past en waarmee je je nog lang fit en energiek voelt. Ervaar het effect van ons 16 weken programma waarbij je leert de juiste keuzes voor jou te maken.

Voel je vitaal

Voeding, beweging en ons brein zijn de basis van ons verouderingsproces. Onderzoek toont aan dat sporten effectief is tegen veroudering. Het houd je lijf gezond en fit en zorgt voor een frisse geest en een jeugdige uitstraling.

Wij helpen je graag om zo lang mogelijk fit te blijven en te coachen naar een actieve levensstijl. Kies voor onze integrale aanpak met training, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching.

Een eigen programma volgen kan ook. Samen met je personal trainer stel je een plan op met personal training, small group training, voedingsbegeleiding en/of leefstijlcoaching.

Locatie Leidsche Rijn en Utrecht-Oost

Wil jij graag onder begeleiding sporten, maar voel je je niet thuis bij een reguliere sportschool dan bieden onze kleinschalige studio’s de perfecte veilige omgeving om te trainen. Movelife heeft een studio in Leidsche Rijn en in Utrecht-Oost.

Geïnteresseerd in ons leefstijlprogramma Anti-aging, personal training of coaching op voeding en leeftstijl ? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Leefstijl- en trainingsprogramma 12 weken

Bij onze leefstijl programma’s draait het om de juiste balans tussen training, voeding en suppletie en mentale kracht om je doel te bereiken.  Je word 16 weken lang intensief begeleid door jouw personal trainer en coach.

Leefstijlprogramma Anti-aging

We gaan in drie fases jouw leefstijl zo veranderen dat je weer volop energiek en krachtig in het leven staat. Naast persoonlijke trainingen krijg je specifieke voedingscoaching.  Bekijk ons leefstijlprogramma Anti-aging

Personal training en Small group training

Sporten heeft een krachtig anti-aging effect. Door regelmatig te sporten word je positief beïnvloed voor zowel je kracht, uithoudingsvermogen en conditie.  Bekijk onze mogelijkheden in personal training en small group training

Voedingsbegeleiding

Naarmate je ouder wordt, wordt het lastiger om vet te verbranden. De behoefte aan energie neemt af. Met onze voedingsbegeleiding zorgen we ervoor dat het voedingspatroon en middelen worden aangepast aan de energie die het lichaam nodig heeft.  Voedingsbegeleiding is daarom een belangrijk onderdeel van onze programma ANTI-AGING, maar kan ook als een los traject gevolgd worden.

Leefstijl coaching

Anti-aging houdt in gezond en vitaal ouder worden. Ook een gezonde flexibele geest draagt hieraan bij. Bij onze coachingssessies wordt er gekeken welke elementen uit je dagelijkse routine het gevoel van vitaliteit in de weg staan. We gaan op zoek naar wat jou inspireert. Wat zijn jouw doelen die je energie geven. Lees meer over leefstijl coaching

Wil jij gezond en vitaal oud worden?

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met onze personal trainer en coach aan de slag en:

  • verklein je de kans op kanker, hart- en vaatziekten, diabetes en andere chronische aandoeningen
  • Leer je wat de meest geschikte trainingsvorm voor jou is
  • Ontdek wat voor jou geschikte en niet geschikte voedingsmiddelen zijn
  • Leer je om te gaan met terugval momenten en tijdig bij te sturen
  • Overwin je de nodige obstakels
  • Vergroot je je zelfvertrouwen en houd je jezelf jong

Wil je meer weten hoe onze personal trainers jou coachen naar een actieve levensstijl? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Core training

Met Core stability training train je de rompstabiliteit. Deze training is wetenschappelijke onderbouwd en wordt vooral ingezet om je sportprestaties te verbeteren en fysieke klachten te voorkomen.

De core bestaat uit 29 rompspieren van de buik, rug en bil. Ze stabiliseren het lichaam waardoor je meer controle hebt over je lichaamsbewegingen. Een sterke core zorgt ervoor dat je elke oefening gecontroleerd en effectief kunt uitvoeren zonder dat je rugklachten krijgt.

Testimonials