Afvallen-Utrecht-Oost

In minder dan drie maanden fitter, sterker en vooral slanker met blijvend resultaat. Dankzij twee unieke programma’s die je alleen bij ons aantreft val je op een verantwoorde én duurzame manier af. Reset is een uitdagend afslankprogramma waarbij alles draait om de perfecte balans tussen training, voeding en suppletie. Duurzaam afslanken houdt in dat je bepaalde serieuze veranderingen moet gaan aanbrengen in je levensstijl. Om dit te bewerkstelligen zal je daarom twaalf weken lang intensief individueel begeleidt worden door jouw personal coach. Wees voorbereidt op een intensieve maar vooral uitdagende training.

TransVorm is niet alleen ontwikkeld om je af te laten vallen, maar ook om je fitter en vitaler te doen voelen. Het programma doorloop je samen met vijf anderen in een groepje van totaal zes personen. Dit is niet alleen erg gezellig, het maakt het afvallen ook een stuk makkelijker. Eveneens na een periode van twaalf weken zal je met je verbeterde figuur en gezondheid een inspiratie voor je omgeving zijn.

Ik wil afvallen, hoe werkt het?

Je zal het al eens meer gehoord en gelezen hebben: voor een duurzaam resultaat waarbij je niet in no-time weer aankomt is een strikte leefstijl noodzakelijk. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook daarna. Wanneer je bij ons komt afvallen in Utrecht krijg je daarom ook een flinke portie voedingsleer van ons mee. En niet alleen dat, we leren je ook op een betere manier ontspannen zodat je stofwisseling sneller gaat verbranden. Na twaalf weken afvallen bij Movelife ben je sowieso zes tot tien kilo lichter, voel je je energieker en fitter en geloof het of niet, je zal ook beter gaan slapen. Om dit te behalen krijg je van ons:

– twee tot drie trainingen per week, onder begeleiding van een HBO geschoolde personal trainer
– een gezellige training, individueel of in een groep, waarbij vooral de ‘fun’ hoog in het vaandel staat
– regelmatig meerdere metingen om je voortgang te monitoren
– voedingsrichtlijnen en weekmenu’s
– persoonlijke begeleiding buiten de openingstijden
– toegang tot een eigen online profiel
– je sport in een relaxte luxe omgeving waarin het je aan niets ontbreekt.

Het enige wat jij hoeft te doen is je twaalf weken voor de volle 100% inzetten, acht weken geen alcohol en zorgen dat je ‘s nachts goed aan je rust komt. Je zal zien dat aan het eind van ons programma je niet alleen afgevallen bent, maar tevens een volledige transformatie hebt ondergaan.

Movelife laat je duurzaam afvallen

Niemand is er bij gebaat dat je na een periode waarin je alles op alles hebt gezet, je na korte tijd weer begint aan te komen. De vicieuze cirkel van het zogenaamde jojo-effect is niet alleen ongezond voor je lichaam, de psychische gevolgen moet je ook niet onderschatten. De personal trainers van Movelife die je helpen bij het afvallen in Utrecht, zijn daarom niet alleen gedegen onderlegd op fysiek gebied en in voedingsleer, maar beschikken tevens over een flinke portie kennis over de werking van de menselijke geest. Wanneer je te maken hebt met negatieve energieën, afkomstig van buitenaf of van jezelf en deze probeert weg te drukken met (verkeerd) voedsel ben je bij ons ook aan het goede adres. In ons dienstenpakket bevindt zich een therapie genaamd mindfulness training, letterlijk vertaald ‘aandachtstraining’. Deze mindfulness training is erop gericht je ‘doemodus’ om te switchen van een ongezonde naar een gezonde levensstijl. Iets wat voornamelijk bij dwangmatig voedselinname een vrijwel onmisbaar onderdeel is.

Vakbekwame fysiotherapeutische begeleiding tijdens het afvallen

Je ziet tegenwoordig geen sportschool meer waar ze niet een of meer afvalprogramma’s aanbieden. Bij de meesten is het afvallen helaas vaak niet meer dan een fitnesstraject gericht op kortstondige vetverbranding. Bij Movelife krijg je naast een personal training tevens een flinke portie voedingsleer en leefstijltips mee. Zo werken wij alleen:
– uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten die je op een verantwoorde manier laten trainen
– met coaches die eveneens goed onderlegd zijn in diverse afzonderlijke takken van topsport alsmede voedingsleer
– met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
– alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

Contact en informatie van Movelife Utrecht

Wil je meer weten hoe je met ons Reset of TransVorm programma op een gezonde en duurzame manier kan afvallen in Utrecht? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staat vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Rode bieten

De rode biet, ook wel ‘kroot’ genoemd, heeft een heerlijk zoete smaak en is hét wintermedicijn bij uitstek, want boordevol vitaminen en antioxidanten.De rode biet

Lees meer »

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl