Afvallen

Wil jij het jojo-effect doorbreken en op een duurzame manier afvallen? Ga dan niet voor de quick fix maar werk aan een gezonder en fitter lichaam waarbij je blijvend overtollige kilo’s kwijt raakt. Zet samen met ons definitief de knop om en investeer in een gezonde levensstijl.

Duurzaam afvallen

Afvallen is veranderen, zowel fysiek als mentaal. Dit houdt in dat je bepaalde serieuze veranderingen moet gaan aanbrengen in je levensstijl.

Wij willen je hier graag bij helpen. Kies voor onze integrale aanpak met training, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching.

Een eigen programma volgen kan ook. Samen met je personal trainer stel je een plan op met personal training, small group training, voedingsbegeleiding en/of leefstijlcoaching.

Studio in Utrecht-Oost

Movelife is sinds 2013 gevestigd in Utrecht aan de St. Janshovenstraat 1A. De locatie is uitgerust met 2 trainingszalen, een behandelkamer en een coachruimte. 

Meer informatie? Vul dan het formulier in of bel direct met 030-7370932 en maak een vrijblijvende afspraak.

Integrale aanpak: leefstijl- en trainingsprogramma 12 weken

Bij onze afslankprogramma’s draait het om synergie. Daarmee geven we je de juiste balans tussen training, voeding en coaching om duurzaam af te vallen.

Dit persoonlijk begeleidingstraject is toegesneden jouw lichaam. Je valt blijvend 6-10 kilo af. RESET is een superuitdagende transformatieproces van je lichaam en mind. Bekijk het programma RESET

Dit programma doorloop je groepsverband, samen met vijf anderen. Dit werkt motiverend. Je valt af en gaat je fitter en vitaler voelen.  Bekijk ons programma TransVorm

Personal training

Wil jij gaan trainen of sport je nu zonder echt resultaat te behalen? Onder begeleiding van een personal trainer behaal je maximaal resultaat in minder tijd. Je personal trainer kijkt op welke trainingsprikkels jouw lichaam optimaal reageert voor gewichtsverlies. Lees meer over personal training

Voedingsbegeleiding

Met voeding valt er veel winst te behalen om af te vallen. Voedingsbegeleiding is daarom een belangrijk onderdeel van onze afslankprogramma’s Reset en TransVorm. Maar kan ook als een los traject gevolgd worden.

Sportvasten, intermitting fasting zijn methodes die we onder begeleiding kunnen toepassen om jouw vetverbranding stimuleren en je stofwisseling te optimaliseren.

Gezond en vitaal in 8 weken

Wil jij afvallen zonder jojo-effect?

Zet de knop om en investeer in jezelf. Ga met onze personal trainer en coach aan de slag en:

Wil je meer weten hoe onze personal trainers jou op een gezonde en duurzame manier laten afvallen, of wil je meer informatie over een van onze andere programma’s? Vul dan het formulier in of bel direct met 030 737 0932 en maak een verblijvende afspraak.

Kom in contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Afvallen?!
Vernieuw je mindset

Succesvol afvallen komt voor een groot deel neer op een andere mindset. We weten rationeel gezien wat goed en en wat minder goed voor ons is, maar emotionele triggers of ingesleten patronen zorgen ervoor dat we toch te veel of de verkeerde dingen eten.

Bij Movelife leggen we jouw patronen en triggers bloot, en passen we jouw mindset aan zodat je je streefgewicht behaalt en ook weet vast te houden. Niemand is er bij gebaat dat je na een periode waarin je alles op alles hebt gezet, je na korte tijd weer begint aan te komen.

Testimonials

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl