Maandag: Vasten

Workshop Vasten

subscription-image

Wij hebben iets te vieren

Movelife bestaat 10 jaar en dat willen we graag met je vieren

abonnement-hero-large abonnement-hero-small2x
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5

Plan vrijblijvend een ontmoeting

 

We ontvangen je in onze luxe leefstijlstudio in Utrecht. Hier kun je jezelf zijn en je kwetsbaarheden tonen. Het is een plek waar je gezien en gehoord wordt.

 

Daarom starten we graag met een vrijblijvende ontmoeting. We bespreken je doelen, we leggen je meer uit over onze aanpak en jij bekijkt of wij de juiste gezondheidsprofessionals zijn om jou te helpen.

Doe de gezondheidscheck

 

Om gericht en efficiënt te werken aan de verbetering van je gezondheid moet je eerst weten waar je staat, zowel mentaal als fysiek. Daarom meten we uitvoerig je gezondheid met een wetenschappelijk onderbouwd leefstijl assessment.

 

Dit geeft ons direct inzicht in je gezondheid. Nu kunnen we een leefstijlprogramma op maat maken en is je resultaat meetbaar.

Leefstijlprogramma op maat

 

We ontwerpen een leefstijlprogramma op maat. Met dit programma vragen wij van jou een minimale investering van 12 weken.

 

Afhankelijk van je doelen en je situatie bestaat je programma uit beweging, voeding en herstel. Het is een kickstart voor je gezondheid.  

Wil jij je nieuwe leefstijl vasthouden?

 

Dan start je doorlopende abonnement op gezondheid. Movelife is vanaf nu de plek waar je iedere week ruimte vindt om gezondheid je prioriteit te maken.

 

Wij zorgen voor blijvende persoonlijke aandacht voor jouw voeding, beweging en herstel.

Periodiek een gezondheidscheck

 

Je leven staat niet stil, soms heb je meer stress, minder tijd of gebeuren er dingen die impact hebben op je gezondheid.

 

Heb jij een abonnement op gezondheid dan meten wij regelmatig hoe het met je gaat door middel van wetenschappelijk onderbouwde meetinstrumenten.

Maandag: Vasten

Workshop Vasten

subscription-image

Doe je mee met een van onze workshops?

Meld je aan via het onderstaande formulier