30-DAGEN-CHALLENGE

Helemaal klaar met proberen, nu is het tijd dat je het gaat DOEN! Kom in je kracht door onze motiverende trainingen. Voel je energiek door het 30 dagen persoonlijke voedingsplan. Ervaar hernieuwde veerkracht door de persoonlijke coaching. Je volgt een uitgebalanceerd 30 dagen programma gebaseerd op jarenlange ervaring en wetenschappelijke onderbouwing. Ga 30 dagen de uitdaging aan om je leefstijl te veranderen. Start wanneer het jou uitkomt. Dat kan nog vandaag!

Meld je nu aan en ontvang een start cadeau

Voor de 30-dagen-challenge betaal je € 289,-

Dat is € 9,63 per dag. 

 

Bedankt voor je interesse in Movelife

In de huidige tijd is het voor iedereen een uitdaging om in beweging te blijven en gestructureerd te blijven trainen. Daarbij geven de huidige omstandigheden aanleiding om af en toe wat tijd voor je zelf te nemen, stoom af te blazen en energie op te laden. Bij Movelife bieden we de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysio / coach / trainer aan je gezondheid te blijven werken.
Wij hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand.
- De materialen voor gebruik tijdens de trainingen worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
- Heb je klachten zoals omschreven door het RIVM dan blijf je thuis. Dat geldt ook voor onze collega's.
- Voor en na de training wassen we onze handen.
- Je gebruikt een grote eigen handdoek tijdens de training
- Je gebruikt je eigen bidon tijdens de training

De informatie op onze website zal in sommige gevallen niet volledig up to date zijn. Sommige programma's (waaronder alle programma's in groepen) kunnen we tot nadere berichtgeving vanuit de overheid niet aanbieden. We hebben ervoor gekozen om onze small group trainingen gedurende onbepaalde tijd in de buitenlucht te verzorgen. Je vind op onze website voldoende informatie over onze werkwijze. Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Movelife Utrecht Oost
St. Janshovenstraat 1a
3572 RA Utrecht
Utrecht@movelife.nl