Afvallen door Personal Trainer

Bij Movelife volg je een leefstijlprogramma om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Dit programma zorgt ervoor dat je in minder dan drie maanden fitter, sterker en vooral slanker wordt met blijvend resultaat. Het is een uniek programma, die je alleen bij ons aantreft, waarbij je op een verantwoorde en duurzame manier afvalt.

Ons leefstijlprogramma waarbij alles draait om de perfecte balans tussen training, voeding en ontspanning. Duurzaam afvallen of afslanken houdt in dat je bepaalde serieuze veranderingen moet aanbrengen in je levensstijl. Om dit te bewerkstelligen zal één van onze personal coaches jou, twaalf weken lang, individueel begeleiden. Wees voorbereid op een intensieve, maar vooral uitdagende tijd. Het programma is niet alleen ontwikkeld om je af te laten vallen, maar ook om je fitter en vitaler te doen voelen.

Je zal het al eens meer gehoord en gelezen hebben: voor een duurzaam resultaat waarbij je niet in no-time weer aankomt, is een strikte leefstijl noodzakelijk. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook daarna. Wanneer je bij ons komt afvallen, krijg je daarom ook een flinke portie voedingsleer van ons mee. En dat niet alleen; we leren je ook een betere manier ontspannen aan, zodat je stofwisseling sneller gaat verbranden. Na twaalf weken afvallen bij Movelife ben je hoe dan ook zes tot tien kilo lichter, voel je je energieker en fitter. Bovendien, geloof het of niet, zal je beter gaan slapen. Om dit te behalen, krijg je van ons:

 • twee tot drie trainingen per week, onder begeleiding van een HBO geschoolde personal trainer
 • een gezellige training, individueel of in een groep, waarbij vooral de ‘fun’ hoog in het vaandel staat
 • regelmatig meerdere metingen om je voortgang te monitoren
  voedingsrichtlijnen en weekmenu’s
 • toegang tot een eigen online profiel
 • je sport in een relaxte luxe omgeving waarin het je aan niets ontbreekt

Het enige wat jij hoeft te doen is je twaalf weken voor de volle 100% inzetten en zorgen dat je ‘s nachts goed aan je rust komt. Je zal zien dat aan het eind van ons programma je niet alleen afgevallen bent, maar tevens een volledige transformatie bent ondergaan.

Niemand vindt het fijn om na een periode waarin je alles op alles hebt gezet, weer na korte tijd begint aan te komen. De vicieuze cirkel van het zogenaamde jojo-effect is niet alleen ongezond voor je lichaam, maar ook brengt het psychische gevolgen met zich mee. Deze moet je zeker niet onderschatten. De personal trainers van Movelife zijn daarom niet alleen gedegen onderlegd op fysiek gebied en in voedingsleer, maar beschikken ook over een flinke portie kennis over de werking van de menselijke geest. Wanneer je te maken hebt met negatieve energieën, afkomstig van buitenaf of van jezelf en deze probeert weg te drukken met (verkeerd) voedsel, dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Je ziet tegenwoordig geen sportschool meer waar ze niet een of meer afvalprogramma’s aanbieden. Bij de meesten is het afvallen (helaas) vaak niet meer dan een fitness traject gericht op kortstondige vetverbranding. Bij Movelife zijn we in de basis allemaal fysiotherapeuten en krijg je naast een personal training eveneens een flinke portie voedingsleer en leefstijltips mee. Zo werken wij alleen:

 • uitsluitend met HBO opgeleide fysiotherapeuten die je op een verantwoorde manier laten trainen
 • met coaches die eveneens goed onderlegd zijn in diverse afzonderlijke takken van topsport alsmede voedingsleer
 • met een uitgebreide intakeprocedure waarbij zelfs een genentest tot de mogelijkheid behoort
 • alleen op afspraak zodat jij de volledige aandacht krijgt.

Wil je meer weten hoe je met ons leefstijlprogramma op een gezonde en duurzame manier kan afvallen door Personal Trainer? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met 030 737 0932. Vragen staan vrij en ook het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.